Zonguldak'ta Partiler Müzikli Seçim Propagandası Yapmayacak - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Partiler Müzikli Seçim Propagandası Yapmayacak

Zonguldak\'ta Partiler Müzikli Seçim Propagandası Yapmayacak

Zonguldak'ta partiler müzikli seçim propagandası yapmayacak zONGULDAK'ta AK Parti, CHP, MHP ve SP il başkanlıkları, halkın huzurlu bir seçim yaşaması ve terör olayları nedeniyle seçim sürecinde müzikli propaganda ve konvoy yapılmaması, promosyon dağıtılmaması, seçim bürosu, bilboard ve pano kiralanmaması kararı aldı.

01.10.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta partiler müzikli seçim propagandası yapmayacak

zONGULDAK'ta AK Parti, CHP, MHP ve SP il başkanlıkları, halkın huzurlu bir seçim yaşaması ve terör olayları nedeniyle seçim sürecinde müzikli propaganda ve konvoy yapılmaması, promosyon dağıtılmaması, seçim bürosu, bilboard ve pano kiralanmaması kararı aldı.

CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve SP İl Başkan Vekili Musa Yüce, 1 Kasım seçimleri öncesi bir araya geldi. Bir restoranda yapılan toplantıda alınan kararlar tutanak haline getirildi. 4 il başkanının imzasıyla Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen tutanakta, "Halkımızın huzur içinde seçimleri yaşayabilmesi için müzikli propaganda yapılmayacak. Promosyon dağıtılmayacak. Seçim bürosu tutulmayacak. Billboard ve pano kiralanmayacak" denildi.

CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Türkiye'de bir ilki başlatmak için yola çıktıklarını söyledi. 1 Kasım'da yapılacak seçim sürecinde halkı rahatsız etmeden, çevre ve gürültü kirliliğinin önüne geçmek için biraya geldiklerini belirten Koltuk, şöyle dedi:

"Bir başlangıçtır, bir milattır Zonguldak için. İnşallah tüm illerimize de bu örnek olur. Hergün şehit haberleri geliyor. O şehit haberleri gelirken bizim ilimizde müzikle propaganda yapılması bizde biraz soru işareti bıraktı. Onun için 1 Kasım genel seçimlerinde izleyeceğimiz yol haritasını il başkanlarımızla birlikte belirledik. Alınan bu kararları harfiyen uygulayacağız. Bu inşallah tüm illerimize de örnek olur. Alınan bu kararları uymaları konusunda tüm ilçe ve belde teşkilatlarını bilgilendirdik. Genel merkeze de alınan bu kararları bildireceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Partiler Müzikli Seçim Propagandası Yapmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement