Zonguldak'ta Seçimi CHP Adayı Kazandı (2) - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Seçimi CHP Adayı Kazandı (2)

Zonguldak'ta DAVUL ZURNALI KUTLAMA Zonguldak'ta yeniden belediye başkanı seçilen CHP'li Muharrem Akdemir, partililerle kutlama yaptı.

31.03.2014 02:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta DAVUL ZURNALI KUTLAMA

Zonguldak'ta yeniden belediye başkanı seçilen CHP'li Muharrem Akdemir, partililerle kutlama yaptı. Akdemir, valilik önünde toplanan gruba hitaben yaptığı konuşmasında,  Zonguldak'ın bir kez daha demokrasi dersi verdiğini söyledi. Akdemir, "Gerek propoganda döneminde gerekse seçim döneminde çağdaş medeni bir rekabet içinde yarıştık. Diğer aday arkadaşlarıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şu andan itibaren bize oy vermiş, vermemiş herkesin belediye başkanıyız ve herkese karşı sorumluluklarımız var" dedi.

Başkan Akdemir ve partililer, daha sonra davul zurna eşliğinde kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da yürüdü. Sloganlarla Madenci Anıtı'na yürüyen grup, caddedeki araç trafiğinde Ak Parti adayı Ali Bektaş'la karşılaştı. Bazı partililer, tepki gösterdikleri Ali Bektaş'ın içinde bulunduğu araca yöneldi. Başkan Akdemir ve diğer partililer araya girerken, partililerin tepkisi sürdü. Bu sırada trafiğin açılmasıyla Ali Bektaş'ın aracı uzaklaştı. Partililer, partililer davul zurna eşliğinde bir süre daha kutlama yaptıktan sonra dağıldı.

EREĞLİ CHP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİ

Zonguldak'ın en büyük ilçesi Ereğli'de resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Hüseyin Uysal seçimi kazandı. Sandık sonuçlarının İlçe Seçim Kurulu'na teslim edilmesi devam ederken Ak Parti Milletvekili Ercan Candan'ın adliyede olduğunu öğrenen CHP ve MHP'liler tepki gösterdi. Partililerin adliye önünde toplanması üzerine Ercan Candan, dışarıya çıktı. Candan ve partililer arasında tartışma yaşandı. Candan, aracına binerek adliyeden ayrılırken, bir süre sonra adliye önündeki kalabalık arttı. Adliyeye girmek isteyen kalabalığa polis engel oldu. Büyük bölümünü CHP'lilerin oluşturduğu kalabalık ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Milletvekili Candan'ın sonuçlara müdahale ettiğini iddia eden kalabalık, bir süre daha slogan atarak tepkilerini gösterdikten sonra polisin de uyarısıyla kendi seçim bürolarına gitti.

Kentte Ak Parti Ereğli ile birlikte toplam 4 ilçe, 7 belde, CHP il belediyesinin yanında 3 ilçe, 8 belde, MHP de 2 belde belediyesinde seçimi kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Seçimi CHP Adayı Kazandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement