Zonguldak'ta, Üniversiteli Çakıroğlu'nun Öldürülmesine Tepki - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta, Üniversiteli Çakıroğlu'nun Öldürülmesine Tepki

Zonguldak\'ta, Üniversiteli Çakıroğlu\'nun Öldürülmesine Tepki

Zonguldak'ta, üniversiteli Çakıroğlu'nun öldürülmesine tepki ZONGULDAK'ta, Ülkü Ocakları Üyeleri, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesini düzenlenen bir basın açıklaması ile tepki gösterdi.

21.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, üniversiteli Çakıroğlu'nun öldürülmesine tepki

ZONGULDAK'ta, Ülkü Ocakları Üyeleri, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesini düzenlenen bir basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Madenci Anıtı'nda toplanan yaklaşık 60 kişi, 'Ege'de bir yiğit şehit Fırat Çakıroğlu' yazılı pankart açtı. MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu'nun da destek verdiği açıklamada kalabalık, 'Dişe diş kana kan intikam intikam', 'Ülkücü hareket engellenemez' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı Masa Başkanı Hasan Zeybek, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılmasının hükümetin namus borcu olduğunu söyledi. Zeybek, şöyle devam etti: "Ülkücü hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız. Kimse sabırlı oluşumuzu uysal olduğumuz şeklinde yorumlamamalıdır."

Grup, açıklamanın ardından yaklaşık 100 metre yürüyüp sloganlar attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta, Üniversiteli Çakıroğlu'nun Öldürülmesine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement