Zonguldak'ta Vergi Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ta Vergi Haftası Kutlandı

Zonguldak\'ta Vergi Haftası Kutlandı

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

23.02.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

23 Şubat 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl 26.cısı gerçekleştirilen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Valilik binası önünde Atatürk anıtına çelenk sunum töreni gerçekleştirildi. Törene Vergi dairesi Başkanı Kazım Karaca, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, SGK İl Müdürü Çiğdem Acar ve vergi dairesi müdür ve çalışanları hazır bulundu. Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdi:

Çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemi hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, verginin önemine değinerek şunların söyledi: "Şubat Ayının son haftası 1990 yılından bu yana vergi haftası olarak kutlanmakta bu sene 23 Şubat 1 Mart arası vergi haftası olarak kutlanıyor. Bizde hafta etkinliklerine anıta çelenk koyma töreniyle başlamış bulunmaktayız. Hafta boyunca programlarımız olacak. Bu sene ağırlıklı olarak vergi haftasında öğrencilere yönelik programlarımız daha fazla ortaokullarda vergi konulu programlarımız oldukça fazla 79 ortaokula gidecek arkadaşlarımız en az 2 bin 500 öğrenciye ulaşmış olacağız. Geleceğin büyükleri olan öğrencilerimiz hedef kitle olarak görüyoruz. Vergi haftasının amacı kamuoyunda vergi bilincini yerleştirmek vergi ödeme alışkanlığının toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi olarak bilindiği için bizde bu amaca uygun hareket ediyoruz. Bu vesile ile tüm mükelleflerimizin vergi haftasını kutluyorum. Ülke kalkınmasına katkıda bulunan tüm mükelleflerimize teşekkür ediyorum. "

Törenin ardından Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve beraberindekiler Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı ziyaret etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Vergi Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement