Zonguldak'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'taki Trafik Kazası

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında ölen 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mert Çebi'yi mezarı başında andı.

22.02.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında ölen 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mert Çebi'yi mezarı başında andı.

Kent merkezinde bir araya gelen 100'e yakın kulüp üyesi, motosikletleriyle konvoy halinde Zonguldak Belediyesi Asri Mezarlığı'na hareket etti.

Çebi'nin mezarı başında toplanan kulüp üyeleri, ailesine taziye dileklerini ileterek dua etti.

Kulüp Başkanı Cevdet Kulaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir yıl önce meydana gelmesine rağmen Çebi'nin acısının ilk günkü kadar taze olduğunu söyledi.

Çebi'nin mezarı başında anma etkinliği düzenlediklerini belirten Kulaç, "Umarım, bir daha böyle kazalar yaşanmaz. Mert, bizi görüp bu kadar seveni olduğu için mutlu oluyordur. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun. Bizi bugün yalnız bırakmayan üyelerimizin yanı sıra Ereğli ve çevre ilçelerden gelen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Merhum gencin babası Mehmet Çebi de kulüp üyelerine acılarını paylaştıkları için teşekkür etti.

Kozlu ilçesinde geçen yıl 23 Şubat'ta motosikletiyle otomobile çarparak işçi servisinin altında kalan Mert Çebi, hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan minibüs şoförü İ.K ile otomobil sürücüsü G.G'nin tutuksuz yargılanmasına başlanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement