Zonguldak Terör Gazisi Ek Gelir İçin Erik Satıyor - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Terör Gazisi Ek Gelir İçin Erik Satıyor

Zonguldak Terör Gazisi Ek Gelir İçin Erik Satıyor

Terör gazisi ek gelir için erik satıyorZonguldak'ta oturan terör gazisi 45 yaşındaki Hasan Özdemir, bahçesinde yetişen erikleri satarak aile batçesine katkı sağlıyor.

18.05.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör gazisi ek gelir için erik satıyor

Zonguldak'ta oturan terör gazisi 45 yaşındaki Hasan Özdemir, bahçesinde yetişen erikleri satarak aile batçesine katkı sağlıyor.

Hasan Özdemir, Nevşehir Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken, 15 Nisan 1992'de Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi Suçatı Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada başına isabet eden kurşunla yaralandı. 1.5 yıl Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi gören Hasan Özdemir'in sol kulağı duyma yetisini kaybederken, sol gözünde de yüzde 90 görme kaybı oluştu. 1993'te Gülhan Özdemir ile evlenen Hasan Özdemir, 1900 liralık gazi maaşına ek gelir için bahçesinden topladığı erikleri satıyor. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da erik satışı yapan Hasan Özdemir, iki kızından birinin liseye gittiğini, diğerinin mezun olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

" Zonguldak Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri, belediye her zaman yardımcı oluyor. Teşekkür ediyorum. Mevsimlik bu işi yapıyorum. Bahçemde yetişen erikleri satıyorum. Her gün iki çuval getiriyorum, 1-2 saatte tüketiyorum. 15 gündür bu işi yapıyorum. Gazi olduğumu bilen esnaf, vatandaşlar ve kurumlarda çalışanlar benden alışveriş yaparak destek oluyor. Bir kızım okuyor. Aldığım maaş yetmiyor. Ek gelir için bu işi yapıyorum. Daha önce de simit satıyordum. Ancak rahatsızlığım nedeniyle simitçiliği bıraktım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Terör Gazisi Ek Gelir İçin Erik Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement