Zonguldak ve Bartın'da Kabotaj Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak ve Bartın'da Kabotaj Bayramı Kutlandı

Zonguldak ve Bartın\'da Kabotaj Bayramı Kutlandı

Zonguldak ve Bartın'da, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89'uncu yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

01.07.2015 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak ve Bartın'da, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89'uncu yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak'ta Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda yapılan törene, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altun, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, bazı daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Zonguldak Liman Başkanı Ali Görkem, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Görkem, 89'uncu yılı kutlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın tüm ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu. Daha sonra Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait 'Söndürenler' isimli romorkörle limandan açılarak deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı.

BARTIN'DA DA KUTLANDI

Bartın'da, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89'uncu yıldönümü kapsamında denize çelenk bırakıldı. Bartın Deniz Üs Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Bartın Liman Başkanı Haydar Gökçe ve diğer protokol üyeleri Bartın Limanı'ndan romökörle denize açıldı. Protokol üyeleri, deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı. Bu sırada romorkör ve limandaki gemiler siren çaldı. Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı dalgıçları da Amasra Büyük Liman'da dip temizliği yaptı. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak ve Bartın'da Kabotaj Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement