Zonguldak ve Karabük'te Darbe Girişimi Protestosu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak ve Karabük'te Darbe Girişimi Protestosu

Zonguldak ve Karabük\'te Darbe Girişimi Protestosu

– ZONGULDAK ve Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde halk, darbe girişimini protesto etti.

21.07.2016 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– ZONGULDAK ve Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde halk, darbe girişimini protesto etti.

Zonguldak'ta Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık bin kişi, Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etti. Kalabalık sık sık, tekbirler getirerek, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Dik dur eğilme, bu millet seninle' sloganları attı.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde de demokrasi yürüyüşü düzenlendi. Dedeoğlu Camii önünde başlayan yürüyüşe, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Türk bayraklarıyla Misak'ı Milli Meydanı'na yürüyen vatandaşlar, tekbirler getirerek, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda' sloganları attı. Safranbolu Müzekent Motosiklet Kulübü üyesi 50 motosikletli de yürüyüşe destek verdi.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvetin amacına ulaşamayacağını söyledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da Türkiye'nin insan hakları anlayışını ve ekonomik gelişmesini sona erdirmek isteyenlerin bundan sonra hiçbir girişimde bulunamayacağını, artık anlamış olması gerektiğini söyledi. Konuşmaların sonunda meydanda toplu yatsı namazı kılındı.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak ve Karabük'te Darbe Girişimi Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement