Zorla Girdiği Kadının Evinde Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Zorla Girdiği Kadının Evinde Vuruldu

Zorla Girdiği Kadının Evinde Vuruldu

Eskişehir'de daha önce ilişkisi olduğu öne sürülen kadının evine giden kişi, eve gelen kadının eşi ile erkek kardeşi tarafından saklandığı yerde bulunarak, vuruldu.

21.10.2014 16:07  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de daha önce ilişkisi olduğu öne sürülen Z.U. adlı kadının evine giden 30 yaşındaki U.B., eve gelen kadının eşi ile erkek kardeşi tarafından yatak odasında saklandığı yerde bulunarak dövüldü, daha sonra da av tüfeği ile karnından vuruldu. Yaralı U.B. hastanede tedaviye alındı.

"EVİMİZE GİREN BİR KİŞİYİ YAKALADIK"

Olay dün saat 22.00 sırasında Orhangazi Mahallesi İkizdere Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre U.B., daha önce ilişkisi olduğu Z.U.'nun evine gitti. Evli olan Z.U., U.B.'ye ilişkilerinin bittiğini, bir daha birlikte olamayacağını söyledi. Yine iddialara göre U.B., Z.U. ile zorla birlikte olmak istedi. Z.U. da evden dışarı kaçtı. Bu sırada eve Z.U.'nun eşi E.U. ve kendi erkek kardeşi A.O.C. geldi. E.U. ve kayınbiraderi A.O.C. evin yatak odasındaki karyola altına saklanan U.B.'yi bulup dövdü. Ardından A.O.C. av tüfeğiyle ateş ederek O.B.'yi karnından yaraladı. E.U. daha sonra 155 Polis imdat hattını arayarak 'Evimize giren bir kişiyi yakaladık' diye ihbarda bulundu.

YARALI ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri evde U.B.'yi yaralı buldu. Dövülen ve tüfekle yaralanan U.B. polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARALAYANLAR GÖZALTINA ALINDI

Polis, av tüfeğiyle ateş ederek U.B.'yi yaralayan A.O.C., eniştesi E.U. ve kız kardeşi Z.U.'yu gözaltına aldı. Olayda kullanılan av tüfeğine ve yaralıya ait olduğu belirtilen bir adet tabancaya el konuldu.

"EVDE BULUNCA DÖVDÜLER"

Z.U. ifadesinde U.B.'nin yeniden ilişki kurmak istediğini bu nedenle sürekli olarak kendisini rahatsız ettiğini öne sürdü. Durumu eşine ve erkek kardeşine de anlattığını belirten Z.U., "Eşim ve erkek kardeşim polis merkezine giderek beni rahatsız eden kişi hakkında şikayetçi oldular. Bu sırada eve o geldi. Benimle ilişkiye girmek istedi. Ben de kabul etmeyip dışarı çıktım. O sırada polis merkezine giden eşim ve kardeşim eve geldi. Onu evde bulunca da dövdüler" dedi.

EŞ VE ERKEK KARDEŞ ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

A.O.C. da, U.B.'nin yanında taşıdığı tabancayı çıkarınca av tüfeğiyle ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Z.U. polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, A.O.C. ile E.U. ise adliyeye sevk edildi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zorla Girdiği Kadının Evinde Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • huzeyfe: kadını niye vurmuor kadın kuyruksallamasa erkek peşine gidermi 14 4 Yanıtla
  • gerçekçi: adalete bak 4 2 Yanıtla
  • engin sarıoglu: umut öldü simdi kadın evlı ve ılıskılerı varmıs kocası ve kardesı sıkayetcı olmus dogrumu dogru ee demekkı dedıkodu cogaldı kedında kendını aklamak ıcın bu yola bas vurdu rahatsız edıyor dıye iyide neden evınde eve kım cagırdı adamların gelmesı tesadufmu kumpasmı hangı erkek ben yapmam der afedersınız ama verenı degıl evınde camı avlusunda yaparlar bence kadın kuyrugu epey sallamıs umutunda canına mal olmus yapıstırılan etıket rahmetlının arkasından SAPIK kelımesı oylemı yasasaydıda bırde umutun agzından dınleseydık 0 0 Yanıtla
  • M: Ölmüs mü 0 0 Yanıtla
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement