Zorlu'nun Motoru Arızalanan Helikopteri Sert İniş Yaptı: 4 Yaralı (4) - Son Dakika
Güncel

Zorlu'nun Motoru Arızalanan Helikopteri Sert İniş Yaptı: 4 Yaralı (4)

İstanbul'a GÖTÜRÜLDÜ Aydın'ın Karacasu İlçesi'ne bağlı Yenice Mahallesi yakınlarına sert iniş yapan helikopterde bulunanlardan, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol Karabacak (56), Nadire Nurhan Karabacak (55), Ayşe Nilgün Aydın (53) ve Prof. Dr. Yunus Aydın'ın (55) bel zincirlerinde düşmeye bağlı ağrı ve zedelenme olduğu belirlendi.

26.04.2015 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a GÖTÜRÜLDÜ

Aydın'ın Karacasu İlçesi'ne bağlı Yenice Mahallesi yakınlarına sert iniş yapan helikopterde bulunanlardan, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol Karabacak (56), Nadire Nurhan Karabacak (55), Ayşe Nilgün Aydın (53) ve Prof. Dr. Yunus Aydın'ın (55) bel zincirlerinde düşmeye bağlı ağrı ve zedelenme olduğu belirlendi. Yaralılar tedavilerinin ardından ambulansla Denizli Çardak Havaalanı'na götürülürken, orada bekleyen Zorlu Grubu'na ati bir başka helikopterle İstanbul'daki bir özel hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.

Bu arada sert iniş yapan helikopterde bulunan ve kazayı yara almadan atlatan ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi Zülal Zorlu'nun Karacasu'dan başka bir helikopterle Denizli Çardak Havaalanı'na gittikleri ve oradan da helikopterle İstanbul'a geçtikleri belirtildi.

Helikopter kazasını haber alan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Acat, Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelerek güvenlik personeline verdiği talimatla basın mensuplarının görüntü almasını engellemeleri talimatını vererek yaralıların hastanenin arka kapısından sevk edilmesini sağladı. - Bulunanlardan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zorlu'nun Motoru Arızalanan Helikopteri Sert İniş Yaptı: 4 Yaralı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement