Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek - Son Dakika
Güncel

Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek

Bergama Zübeyde Hanım Ortaokulu, Okul Aile Birliği üyeleri Okul yararına düzenledikleri dayanışma yemeğinde bir yandan okullarına destek sağlarken, diğer yandan gönüllerince eğelenme fırsatı buldular.

24.02.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Okul Aile Birliğine Başkanlığına seçilen Selda Günay ve yönetimde ki diğer ekip arkadaşları çocuklarının Eğitim gördüğü ve ilçenin göz bebeği konumunda olan Zübeyde Hanım Ortaokulu için seferber oldular.

Gönüllü veliler olarak bu kutsal görevi üstlendiklerinin ilk yıl olmasına rağmen okulun boyasından temizliğine kadar her tür faaliyetlerini üstlenen Okul aile Birliği yöneticileri, her gün bir eğitimci gibi sabahtan akşama dek okulda bulunarak kendilerine düşen oklun ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösterdiler.

Daha güçlü bir Zübeyde Hanım Orta Okulu yaratmak için çalışan Okul Aile Birliği yöneticileri önceki günlerde ise Caravan Resteorant'ta bir dayanışma yemeği gerçekleştirerek eğitimde birlikteliği, dayanışma ve yardımlaşmanın en iyi örneğini eğlenceli bir akşam geçirerek kanıtladılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Selda Günay "Günlerdir bu anlamlı yemek için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. Yardım sever Bergama Esnaflarının katkılarıyla topladığımız birçok eşya ile yemek içinde çekiliş düzenleyerek ve okulumuza gelir elde etmeye çalıştık. Bu arada yemeğe katılan konuklarımız ise ayrıca gece boyunca eğlenme fırsatı buldular. Tüm veliler olarak mutluyuz" diyerek Eski Okul Aile Birliği Başkanı Munise Arslan Tekin'e yaptığı hizmetlerinden dolayı bir plaket verirken Ayrıca Okullarına destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldürüp Aracını Gasbeden Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldürüp Aracını Gasbeden Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari takside şoförü öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

  • KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi
    14:51 KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi

    KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara ilişkin tepkisini dile getirdi. Bakanlık, AB'nin Kıbrıs konusuna müdahil olma çabasında ısrarcı olduğunu ve Kıbrıs Türk halkını izolasyona maruz bıraktığını belirtti. Ayrıca AB'nin tükenmiş çözüm önerilerinde ısrarcı olduğu ve iki-Devletli bir çözümün zamanının geldiği vurgulandı.

  • MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 10 Mayıs'ta Son Bulacak
    14:49 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 10 Mayıs'ta Son Bulacak

    Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) askeri öğrenci aday tercih işlemleri, 10 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. 3 Nisan 2024 tarihinde başlayan tercih işlemleri, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda duyuruldu. Tercih işlemleri https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden yapılacaktır.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı
    14:49 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden sorumlu Başkan danışmalığına atanan Erdem Sevgi, gazetecilik kariyerinin ardından bu göreve getirildi.

  • Hayrat İnsani Yardım Derneği, Brezilya'da 5 Bin Kur'an-ı Kerim Dağıtıyor
    14:48 Hayrat İnsani Yardım Derneği, Brezilya'da 5 Bin Kur'an-ı Kerim Dağıtıyor

    Hayrat İnsani Yardım Derneği, 'Dünya Kur'an Okuyor' sloganıyla yürüttüğü faaliyet kapsamında, Brezilya'da 5 bin Kur'an-ı Kerim'i dağıtıyor. Dernek, bugüne kadar 41 ülkede 1 milyon 400 binden fazla Kur'an-ı Kerim dağıtırken, Brezilya'da 3 bin Kur'an-ı Kerim Müslümanlara ulaştırıldı ve 2 bin Kur'an-ı Kerim'in de farklı bölgelere dağıtılması planlanıyor. Dernek yetkilileri, Türk Hava Yolları'na destekleri için teşekkür ederek, faaliyetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

  • Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi
    14:47 Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam temsili vekaletini öğrencilere devretti. Lunapark ve Kent Lokantası çalışmaları hakkında bilgi verildi.


Advertisement