Cemre Kemer'den trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül itirafı: Ziyarete gitmedim - Son Dakika
Magazin

Cemre Kemer'den trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül itirafı: Ziyarete gitmedim

Şarkıcı Cemre Kemer, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Kemer, eski arkadaşı Gülçin Ergül'in trafik kazası geçirmesi ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetmesi hakkında konuştu. Gülçin'i ziyaret etmediğini söyleyen Kemer, "Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Sizin yakınınız böyle korkunç bir kaza yaşasa sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bence bu çok ayıp! İşi şova çevirmek gibi..." dedi.

10.01.2022 23:14  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Hepsi grubunun diğer üyeleri arasında yer alan Cemre Kemer arkadaşının başına gelenlerden sonra hayatına devam ettiğini gösterdiği paylaşımlar yaptığı için tepki almıştı.

"KİMSE ŞOVA DÖNÜŞTÜRMESİN!"

Konu hakkında konuşan Kemer, "Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Sizin yakınınız böyle korkunç bir kaza yaşasa sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bence bu çok ayıp! İşi şova çevirmek gibi... Gülçin ile özelden iletişime geçmeyip takip edenlerin merakı gitsin diye Instagram'dan mı paylaşsaydım? Kimse bunu polemik malzemesi haline getirip şova dönüştürmesin" diyerek isyan etti.

"İSTANBUL'DA KALMAK İSTEMİYOR"

"Henüz Gülçin'i ziyarete gitmedim" diyen Kemer, "Gülçin'in çok fazla İstanbul'da kalmak istemediğini biliyorum. Çok zor bir süreç. Tabii onun açıklamadığı şeyi benim söylemem doğru olmaz" dedi.

Cemre Kemer\'den trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül itirafı: Ziyarete gitmedim
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Cemre Kemer'den trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül itirafı: Ziyarete gitmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement