Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermekten kurtulamadı - Son Dakika
Magazin

Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermekten kurtulamadı

Ünlü model Didem Soydan, kapak çekimi sırasında giydiği transparan kıyafetle zor anlar yaşadı. Sık sık kıyafetini düzelten Soydan, frikik vermekten kurtulamadı. Çekim videosunu Instagram hesabından paylaşan Soydan'a takipçilerinden beğeni yağdı.

20.08.2020 23:28  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından paylaştığı videoda transparan kıyafetiyle büyüledi. Kapak çekimi sırasında giydiği kıyafetle zor anlar yaşayan Soydan, frikik vermekten kurtulamadı. Ünlü model, çekim videosunu Instagram hesabından paylaşınca takipçilerinden beğeni yağdı.

BEYAZLAR İÇİNDE POZLAR VERDİ

Soydan, bir kapak çekimi sırasında verdiği pozlar, takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Yatakta poz veren Didem Soydan beyaz transparan kıyafetiyle ağızları açık bıraktı. Soydan, çekim boyunca göğüslerini kapatmak için çok uğraştı. Frikik vermemek için çabalayan Soydan o anları paylaşınca hayranlarından beğeni yağdı.

Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermemek için şekilden şekle girdi
Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermemek için şekilden şekle girdi
Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermemek için şekilden şekle girdi
Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermemek için şekilden şekle girdi
Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermemek için şekilden şekle girdi
Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermekten kurtulamadı

Son Dakika Magazin Didem Soydan, transparan kıyafetiyle çekim yaptı! Frikik vermekten kurtulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • NOTER: TEŞHİRCİLİĞİN DANİSKASI. RESMEN TEŞHİRCİLİK YAPILIYOR. BU SANAT DEĞİL SAPIKLIK. GÖGÜSLERİNİ, BACAKLARINI İNSANLARIN ŞEHVETİNİ ÇEKECEK ŞEKİLDE ŞEKİLDEN ŞEKİLE KOY VE SONRA BU SANAT DE ÜSTÜNE BUNA SAPIKLIK DİYENLERE DE GERİCİ VE SAPIK DE. BEDENİNİZİ TEŞHİRE ÇIKARMAK SATMAKTAN FARKSIZ . 17 1 Yanıtla .: SANANE 1 7 socrates: NOTER sen bunlara kafanı yorma .güzel kadın ,güzellikten hoşlanmıyor ,yada tercihin diğer cins ise çevir kafanı. 1 1 suat doğan: socrates: çevirelim kafaları ama ne tarafa çevirsek benzer ahlaksızlık olunca sana mı çevirelim? 1 0 Egemen: Senin gibi bi sapığın da yasamasi bence buyuk olumsuzluk ama naparsin iste... 0 1
  • KADIN: Ben tesettürlü değilim arkadaşlar herkesin giydiği yaptığı kendi sorumluluğunda buna da saygım var Amaaa kadının bu kadar değersizleştirilmesi çok acı kendisine saygısı yok bu insanların para için bedenini ortaya sermek çok anlamsız 14 2 Yanıtla .: SANANE 2 2
  • coşkun: Mübarek Cuma,tövbe estagfirullah,Allah ıslah etsin 11 3 Yanıtla Cuma: Mübarek günün hatrına mı habere tıkladım sahte dindar 1 4 .: SANANE 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi
    10:30 Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi

    Hadise, Kıbrıs'ta sahneye çıktığı bir konserde alttan görüntü alan bir kameramana tepki gösterdi. Şarkıcı, sahnede yaptığı konuşmada, bu tür konulara artık susmayacağını belirtti ve hayranlarından tam not aldı.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

  • 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil
    09:09 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil

    5 yaşına giren oğluna milyonluk araç aldığı söylentisiyle adından söz ettiren Kenan Sofuoğlu, eleştirilerin ardından sessizliğini bozdu. Oğluna araba almadığını söyleyen Sofuoğlu, "Araç bizim değil, arkadaşım doğum gününde kullansın diye süsleyip piste getirdi" dedi.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.


Advertisement