Ece Erken, Zehirlenerek Hastaneye Kaldırıldığını Bildirdi - Son Dakika
Magazin

Ece Erken, Zehirlenerek Hastaneye Kaldırıldığını Bildirdi

TRT 1'deki yayınına çıkmayan Ece Erken, gıda zehirlenmesi nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldığını ve bugün sağlığına kavuştuğunu sosyal medyadan duyurdu.

07.01.2017 16:10  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağır rahatsızlık geçiren ve dün geceden itibaren sabahlara kadar acı çeken Ece Erken sevenlerini korkuttu. Yaşadığı mücadeleyi sosyal medyadan anlatan Erken, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

"YAYINA ÇIKACAKTIM, O KADAR KÖTÜYDÜM Kİ..."

Ece Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşam 21:00'den beri şişkinlik, gaz, sonrasında ishal ve kusma sabah 06:00'ya kadar sürdü. Yine de kanala gelip yayına çıkacaktım ama o kadar halsiz o kadar kötüyüm ki hem size yansıtmamak hem de sizi üzmemek için yayını sunması için Halit hocamdan rica ettim. Allah razı kırmadı beni. Hastanedeyim, tek derdim Eymen'e geçmemesi. Salı günü yayında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ŞÜKÜR TOPARLADIM"

Alişan, Mustafa Ceceli, Esra Erol gibi isimlerin haberi alınca kendisini aradığını ifade eden Ece Erken, "Mesajlarıyla beni yalnız bırakmayan sizlere çok ama çok teşekkür ederim, ağır rahıtsızlık geçirmeme rağmen, 1 günde çok şükür toparladım sayılır. Duygusal olur ya insan hastalanınca...teşekkür edesim geldi" dedi.

Ece Erken, Zehirlenerek Hastaneye Kaldırıldığını Bildirdi

Son Dakika Magazin Ece Erken, Zehirlenerek Hastaneye Kaldırıldığını Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement