Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi - Son Dakika
Magazin

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi

Geçtiğimiz sene Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, aşk yaşadığı DJ Guido Senia ile sarmaş dolaş fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

28.05.2019 21:45  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapığı her hareketle gündem olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, aşk yaşadığı DJ Guido Senia ile birlikte poz verdiği romantik fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

"ŞUNDAN BİR ÇOCUK YAP"

Fenomen Şeyma Subaşı, fotoğrafına İngilizce olarak, " Bebek, bebek" notunu ekledi. Subaşı'nın fotoğrafı kısa süre içresinde on binlerce beğeni aldı. Şubaşı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Şundan bir çocuk yap." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Seni ilk defa bu kadar mutlu görüyorum." yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi

CESUR PAYLAŞIMLAR YAPMIŞTI

Şeyma Subaşı, tatil yaptığı İbiza'dan cesur paylaşımlar yapmıştı. Bikinisiyle otel camına yansıyan görüntüsünü çeken Şeyma Subaşı fotoğrafa, "Aynada gördüğüm şey birinin bebeği hala" notunu eklemişti.

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi
Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi
Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi

Son Dakika Magazin Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte sarmaş dolaş poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Feryal: Biktik hergün hergün bunu görmekten :-) 30 0 Yanıtla Ahmet: Bundan anne falan olmaz rotayi şaşirdi yaziklar olsun acun akili biri hemen yol verdi 17 0 T: Aynen biktikk-:) 17 0
  • angaralı : basit kadın 18 0 Yanıtla
  • İmam Yusuf : Bu kadını toplumdan insanlardan özellikle genç nesilden uzak tutmak Lazım devletimizden yardım istiyoruz.. 17 0 Yanıtla
  • Mustafa: Yarın bu kadın ramazan mesaji paylaşır. Ama bilmez ki Müslüman bir kadın gayrımüslüm ile olmaz, ki yaptıkları da zina napacan ayaklar baş başlar ayak olmuş 12 2 Yanıtla
  • Antipas : Keriz parası ile gününü gün ediyor. Şu nafaka ücreti ve süresine müdahale edilmeli. Erkekleri artık kazanç kapısı olarak görmesinler. Ayrıca erkekler kadınlara evlilik sözleşmesi imzalatınız 11 0 Yanıtla
  • Frekansss: Hatun da hakli arkadas...Geldigi adam a bak bide gittigine ... 5 4 Yanıtla
  • 10.köydeki adam: Şu kadının hiç bir haber değeri Yok koyup durmayın artık yazık... 9 0 Yanıtla
  • DJ : Türkiyede DJ bittide bu çirkin adammı kaldı abla :)) 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement