Emre Aşık'ın boşanma davasında Yağmur Sarnıç'a zorlama hapsi - Son Dakika
Magazin

Emre Aşık'ın boşanma davasında Yağmur Sarnıç'a zorlama hapsi

Yağmur Sarnıç, boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Aşık'ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 günlük zorlama hapsine çarptırıldı.

14.06.2021 21:34  Güncelleme: 01:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davasının görülmesine devam edildi. İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları hazır bulundu. Davacı-karşı davalı Yağmur Sarnıç duruşmaya katılmazken, gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

3 GÜN HAPİS CEZASI

Duruşmada, Emre Aşık'ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararına muhalefet ettiği iddia edilen Yağmur Sarnıç hakkında 3 gün zorlama hapsi kararı verildi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Tanıkların bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı eksik hususların giderilmesi için erteledi.

"TAZYİK HAPSİ ÇIKTI"

Duruşmanın ardından açıklama yapan Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet, "Duruşmamız ertelendi. Zaten biliyorsunuz yayın yasağı ve gizlilik kararı var. Onun dışında koruma kararını ihlalden dolayı bir başvurumuz olmuştu. Yağmur Sarnıç'a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Emre Aşık\'ın boşanma davasında Yağmur Sarnıç\'a zorlama hapsi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Emre Aşık'ın boşanma davasında Yağmur Sarnıç'a zorlama hapsi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement