Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Engin Akyürek, geri dönüyor - Son Dakika
Magazin

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Engin Akyürek, geri dönüyor

Kara Para Aşk dizisinin ardından Ölene Kadar isimli diziyle ekranlara gelen Engin Akyürek, uzun süredir sessizliğini koruyordu. Akyürek, yeni sezonla birlikte ekranlara dönüş yapacak.

10.07.2019 20:40  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak 2016 yılında ATV'de yayınlanan TİMS&B imzalı Ölene Kadar dizisinde rol alan ve yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Engin Akyürek, geri dönüyor

BAŞKA İSİMLE YAYINA GİRECEK

NGMedia ve O3 Medya ortak yapımı, kod adı Sefirin Kızı olan diziyi, ATV'de yayınlanan ve sıra dışı izlenme başarısıyla ekran seyircisinin radarına giren Sen Anlat Karadeniz'in yazarları olan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyorlar. Ekim- Kasım gibi Star'da ekrana gelmesi beklenen dramanın yayına başka isimle girmesi bekleniyor. Projenin cast çalışmaları da başladı. Önceki günlerde kulislerde, Savaşçı dizisinde rol alan Sarp Levendoğlu ve son olarak Muhteşem İkili dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol'un adları Sefirin Kızı dizisi geçiyordu.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Engin Akyürek, geri dönüyor

Son Dakika Magazin Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Engin Akyürek, geri dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bilge: Diziler 90 dk dan kısa ve en fazla 5 bölümden sonra final yaparsa belki izlenme oranı yükselir. Reiting alma adına uzun vadeli dizi olmaz şunu kavrayamadı Tv ciler. 3 1 Yanıtla
  • Bşr: Küçük Emrahı oynayacakmış 0 1 Yanıtla
  • Kemal: demek parası bitti aaa 0 1 Yanıtla

Advertisement