Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi

Antalyaspor, Kasımpaşa\'yı 3-1 yendi

Süper Lig'in 22. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor, evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı Sinan Gümüş (2) ve Jahovic'in golleriyle 3-1 mağlup etti.

17.02.2020 21:55  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor, Kasımpaşa'yı Antalya Stadı'nda konuk etti. Arda Kardeşler'in yönettiği mücadelede kırmızı-beyazlı takım rakibini 3-1 yendi. Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Adis Jahovic ve 59 ile 62. dakikalarda Sinan Gümüş kaydetti.

Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi

KASIMPAŞA HAFTAYA DENİZLİSPOR İLE OYNAYACAK

Bu sonuçla puanını 22'ye çıkaran Antalyaspor haftayı 14. sırada tamamladı ve küme düşme potasından çıktı. Kasımpaşa ise 16 puanla 17. sırada kaldı. Antalyaspor önümüzdeki hafta Yeni Malatya'ya konuk olacak. Kasımpaşa, Denizlispor ile karşılaşacak.

Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi

Son Dakika Spor Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • andsmero: SEVİM KOŞŞŞ HAMSİ GAFALILAR 3 SANIYELIK HAFIZALARIYLA SAMPIYON OLDUKLARINI SANIYORLAR HATIRLAT ONLARA SEVIM 20 YIL DAHA SAMPIYONLUK YOK ONLARA,ÇAKMAM RENGİNİ BELLİ ETTİN ARTIK TRABZON DÜŞMANIMDIR 0 4 Yanıtla
  • sinan mı.: Gaziantep te bir gölcü 2 kez üst üste penaltı kaçırdı.Allahtan galip geldiler.hoca çıldırdı sahayı terk etti.kesin kadro dışı kalır. 0 0 Yanıtla

Advertisement