Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi sakatlıklarla sarsıldı! Vida ve Teixeira, Malatya maçını yarıda bıraktı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi sakatlıklarla sarsıldı! Vida ve Teixeira, Malatya maçını yarıda bıraktı

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor'la karşılaştı. Siyah-beyazlılarda Domagoj Vida ve Alex Teixeira sakatlanarak maça devam edemedi. İki futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Borussia Dortmund maçında oynayıp oynamayacağı yapılacak kontrollerin ardından netleşecek.

11.09.2021 21:03  Güncelleme: 03:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'la karşılaştı. Siyah-beyazlılarda Domogoj Vida ve Alex Teixeira sakatlıkları sebebiyle maçın ilk yarısında oyundan alındı.

TEIXEIRA'NIN YERİNE CAN BOZDOĞAN OYUNA GİRDİ

İlk olarak Domagoj Vida sakatlanırken, Hırvat oyuncu, 12. dakikada kendini yere bıraktı ve yaklaşık 8 dakika kendini denedi ancak oyuna devam edemedi ve sekerek kenara geldi. Vida'nın yerine Welinton 20. dakikada oyuna dahil oldu. Siyah-beyazlıların yeni yıldızı Alex Teixeira da sakatlık yaşadı. Maç öncesi de sakatlıktan yeni döndüğü için oynayıp oynamadığı belirsiz olan Brezilyalı, 43. dakikada yerini Can Bozdoğan'a bıraktı.

Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi sakatlıklarla sarsıldı! Vida ve Teixeira, Malatya maçını yarıda bıraktı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi sakatlıklarla sarsıldı! Vida ve Teixeira, Malatya maçını yarıda bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement