Bizim çocuklar ayrı düşecek! Atletico Madrid, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Bizim çocuklar ayrı düşecek! Atletico Madrid, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak için harekete geçti

Fransa Ligue 1'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Lille'in önemli isimlerinden milli futbolcu Zeki Çelik'i Atletico Madrid kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibine 8 milyon euro öneren İspanyol devi, 24 yaşındaki futbolcuya da 5 yıllık sözleşme önerdi.

27.08.2021 21:58  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın da formasını giydiği Lille'in kapısını Zeki Çelik için çaldı. La Liga ekibi, Fransız devine 8 milyon euro önerirken milli futbolcumuza da 2026 yılına kadar sözleşme teklif etti.

ZEKİ ÇELİK'E 2026 YILINA KADAR SÖZLEŞME ÖNERİLDİ

Fanatik'in İtalyan gazeteci Nicolo Schira'dan aktardığı habere göre; İspanyol devi Atletico Madrid, 24 yaşındaki milli futbolcumuz ile ilgileniyor. Başkent ekibinin Lille'e Zeki için 8 milyon euro teklif ettiği ve yıldız futbolcuya da 2026 yılına kadar sözleşme önerdiği öğrenildi.

Bizim çocuklar ayrı düşecek! Atletico Madrid, Zeki Çelik\'i kadrosuna katmak için harekete geçti

Son Dakika Spor Bizim çocuklar ayrı düşecek! Atletico Madrid, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhan Bolat: Eğer bu iyi futbolcu ise aynı bölgede oynayan Gökhan gönül başka bişey. Milli takımda onca maç oynayıp bir tane orta yapamayan yada orta yapmasını bilmeyen bi topçu. Öyle abartılacak benim gözümde milli takım da oynama kapasitesi olan biri değil. 0 0 Yanıtla

Advertisement