Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow, Brezilya'da futbola geri dönebilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow, Brezilya'da futbola geri dönebilir

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ve Bursaspor formaları terleten Moussa Sow, futbola geri dönüyor. Senegal basınında yer alan habere göre oyuncu, kariyerini Brezilya'da devam ettirebilir.

17.07.2020 16:33  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraftarların adeta sevgilisi haline gelen ve şampiyonluk yaşayan Moussa Sow için Senegal kaynaklı sürpriz bir haber gündeme geldi. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre 34 yaşındaki golcü futbolcu, Brezilya kulüplerine gönerildi. Şu an için kulüp ismi verilmezken, oyuncunun kariyerine Brezilya'da edebileceği bilgisi verildi.

FORTELAZA YÖNETİMİ KONUŞTU

Öte yandan Brezilya Ligi ekiplerinden Fortaleza'nın yöneticileri, oyuncunun henüz kendilerine teklif edilmediğini ancak birçok yabancı oyuncuyla temasta olduklarını kaydetti.

Kariyeri boyunca 460 müsabakada rol alan Moussa Sow, 162 gol kaydederken 52 asist üretti. Öte yandan Sow, yaklaşık 10 aydır herhangi bir takımda forma giymiyor.

Fenerbahçe\'nin eski yıldızı Moussa Sow, Brezilya\'da futbola geri dönebilir

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow, Brezilya'da futbola geri dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Acun tv8: Acun yeni satın aldığı takıma alsın 0 0 Yanıtla
  • Batefimi Falsao: Gs ye gel ne olur 5 milyon euro sana helal olsun. 0 0 Yanıtla
  • fb: aynen 0 0 Yanıtla
  • 12 NUMARA: Fenerbahçe de Alper,Tolga,Tolgay,Zajc gibi gereksizleri habire oynatacağımıza şu adamı alıp Muriqi nin yanında koyup 4.4.2 oynasak daha başarılı oluruz. En azından bu ruhsuzlardan bin kat daha hırslı, ruhlu ve FENERBAHÇE sevdalısı.. 0 0 Yanıtla

Advertisement