Fenerbahçe'ye Juan Mata'dan Kötü Haber: Türkiye'yi Düşünmüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Juan Mata'dan Kötü Haber: Türkiye'yi Düşünmüyor

Adı Fenerbahçe ile anılan İspanyol yıldız Juan Mata'dan kötü haber geldi. Mata'nın menajerlik şirketinin temsilcilerinden Joyce Moreno, "Mata, Türkiye'yi düşünmüyor. Daha 30 yaşında." dedi.

05.02.2019 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezonun şampiyon kadrosunu oluşturmak için şimdiden kolları sıvayan ve yurtdışı temasları için Comolli'ye tam yetki verdiği söylenen Ali Koç'un Juan Mata ve Giroud gibi dünya yıldızlarına 'çubukluyu' giydireceği iddia edilirken, her iki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı yazılmıştı.

"DAHA ÇOK GENÇ VE TÜRKİYE'YE GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan Juan Mata için imza parası ve hatrı sayılı bir maaşı gözden çıkardığı yazılan Fenerbahçe'ye oyuncunun menajerlik şirketi olan JM10 Sports temsilcilerinden Joyce Moreno'dan kötü haber geldi.

"MATA'NIN KARİYERİNİ BABASI YÖNLENDİRİYOR"

Mata'nın kesin olarak Manchester United'dan ayrılacağını belirten Moreno, yıldız futbolcunun geleceği hakkında 'O, Türkiye'yi düşünmüyor, daha 30 yaşında ve parayı ikinci plana atan bir oyuncu. Gerçekten böyle bir derdi olsa Çin'e giderdi. Yaşı henüz genç olduğu için Avrupa'nın birçok dev kulübüyle temas halindeler, fakat onun kalbinden ne geçiyor bilemiyoruz. Mata'nın kariyerini babası Juan Manuel Mata Rodriguez yönlendiriyor. Bana göre Mata, Türkiye'ye gelmez' açıklamalarında bulundu.

(Akşam)

Fenerbahçe\'ye Juan Mata\'dan Kötü Haber: Türkiye\'yi Düşünmüyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Juan Mata'dan Kötü Haber: Türkiye'yi Düşünmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Özüyılmaz23 : Sen kurban ol Türkiye ye 4 0 Yanıtla
  • Znnx: Yakalama karari cikarilsin 4 0 Yanıtla
  • Cengiz : Forvete Kevin pirince Boateng alın Stoper e Eliaguim Mangala yı alın Moses gibi iki hızlı kaliteli oyuncu bir orta sahaya beyin bunlar takımın iskeleti. Olur gerisi bunlara ayak uyduracak oyuncular olursa hem liğ hem Avrupa da ses getirir Fenerbahçe 3 0 Yanıtla Cengiz : Bu iki oyuncu hem kaliteli. Hem ucuza alınır 1 0
  • Cengiz : Gelmeyecek olması iyi haber bu Fenerbahçe de oynayamaz 0 0 Yanıtla
  • John: Gidecek takımmı bulamadı mı ? 0 0 Yanıtla

Advertisement