Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu - Son Dakika
Spor

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Beşiktaş'ta futbolcular maç sonunda tribünlerin önüne gitti. Burada taraftarlarla bütünleşen siyah-beyazlı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Sevinç sırasında Ljajic'in kolu Caner'in suratına geldi. Tecrübeli oyuncu sevinmeyi bırakıp Ljajic'e tepki gösterdi. Bu anlar da objektiflere yansıdı.

08.12.2019 22:41  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 90+5. dakikada Umut Nayir ile bulduğu golle 3-2 yendi. Rakibi karşısında iki kez geriye düşen siyah-beyazlı ekip, mücadeleyi bırakmadı ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak puanını 27'ye yükseltti. Beşiktaş, bu sonuçla ligde 2. sıraya çıktı.

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar, 90+5. dakikada gelen galibiyet golüyle büyük sevinç yaşadı. Golün pasını veren Jeremain Lens ile fileleri havalandıran Umut Nayir, golden hemen sonra siyah-beyazlıların olduğu tribüne giderek sevinçlerini taraftarla paylaştı.

Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Beşiktaşlı oyuncular maçın ardından tribünlerin önüne giderek 3'lü çektirdi. Bu sevinç sırasında Ljajic'in kolu Caner Erkin'in yüzüne geldi. Tecrübeli oyuncu sevinmeyi bırakıp Ljajic'e tepki gösterdi. Bu anlar da objektiflere yansıdı.

Maç sonunda Caner\'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu

Son Dakika Spor Maç sonunda Caner'i sinirlendiren olay! Herkes sevinirken o yüzünü tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • gggsss1905: anca 10kişiyi yenersiniz 2 8 Yanıtla BJK1903: 6 maçtır kazanıyoruz bebem ağla 4 3 eray: siz 11 kişiydiniz yendiğimizde 5 1 andsmero: 1905,penaltısaray sınız çok acıtmışız sizi:) 0 1
  • Kara Karga: 10 kişi olmasaydı Kasımpaşa,95 tede gol atamazdınız gargacıklar,beraberliğe bile mumla arardınız 2 5 Yanıtla
  • Çarşı: Renkliler son dakıkada nefesinizi kestik... Şampiyon Beşiktaş 4 2 Yanıtla
  • Flankes : Bu haber mi şimdi 4 0 Yanıtla
  • Kadir : Kasımpaşa 5 saniye daha dayanamadın.. 3 1 Yanıtla
  • Üzüldük mü: H A Y I R !! 2 0 Yanıtla

Advertisement