Maçta ilginç anlar! Pozisyon penaltı deyip penaltı noktasına oturdu - Son Dakika
Spor

Maçta ilginç anlar! Pozisyon penaltı deyip penaltı noktasına oturdu

Ankaragücü'nün Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçın 48. dakikasında yerde kalan Orgill penaltı noktasına oturarak kendisine yapılan müdahalenin penaltı olduğunu ve hakemin pozisyonu izlemesini istedi. Yoğun itirazlar sonrası Halil Umut Meler pozisyonu izledi ve penaltı noktasını gösterdi.

02.02.2020 16:00  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 20. haftasında Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadelenin ikinci yarısında uzun süre unutulmayacak bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 48. dakikasında Orgill, Kasımpaşalı Yassine Meriah'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Pozisyonun penaltı olduğunu iddia eden golcü oyuncu, penaltı noktasına oturdu ve bir süre kalkmadı. Uzun itirazlar sonucunda pozisyonu VAR'da izleyen Hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gerson Fernandes topu ağlarla buluşturdu.

Maçta ilginç anlar! Pozisyon penaltı deyip penaltı noktasına oturdu
Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.

"KARARDAN EMİNDİM"

Maç sonunda konuşan Orgill, "Penaltı olduğunu biliyordum. Önce bir darbe geldi, sonra bacağımdan tuttu, beni aşağıya çekti. Karardan emin olduğum için gittim ve penaltı noktasına oturdum. Zaten hakem de gördü ve penaltıyı verdi." dedi.

Maçta ilginç anlar! Pozisyon penaltı deyip penaltı noktasına oturdu

Son Dakika Spor Maçta ilginç anlar! Pozisyon penaltı deyip penaltı noktasına oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • babanızbeşiktaş: ağlasanız sa sızlasanız da dü-şe-cek-sin ezikgücü 2 16 Yanıtla hurdacı hüdai: karga sanane 5 1 AnkaragüCü: Sız olsanız bızım ancak karımız olursunuz düsersek alnımızın akıyla cıkarız zamanında nasıl cıktıysak sanane kendı ezıklınızı baskasına yapıstırmayamı calısıyosunuz ezıktas en guzel de sıze yakısıyor. Arkanızda bu haksız güç varken size türkıyede hc bsey olmaz bu zamana kadar yediniz milletin hakkını Anadolu kulüplerinın hakkını verin. Genıs lık sız İstanbul takımlarına mahsuz sızın yerinizde olmaktansa gururumuzla oynarız düsersek dserız cıkarsak cıkarız. Tek Ask AnkaraGücü 2 0 Felipe Melo: Bı dakka karga kartal sana noluuyorr senin burada ne işin var Ankaragücu den önce siz düşün 1 0
  • Gazoz: Güzel hareket demekki bundan sonra futbolda oturarak oynanacak 13 1 Yanıtla
  • Kol: Adaleti sağlamak için penaltı noktasına oturmalisiniz.iyiki kornere çıkan topa itiraz etmemiş. 10 kadar hakem var ne işe yarıyor . Bu duzen çok guzel 11 0 Yanıtla
  • Adam değilsin umut meler: Halil umut meler gs hakemi adam değil zaten 0 0 Yanıtla
  • Bende oturan adami: Sevmim 0 0 Yanıtla

Advertisement