Oğuz Çetin, 24 yıl önceki F.Bahçe ayrılığıyla ilgili konuştu: Gitmeye kendimiz karar verdik - Son Dakika
Spor

Oğuz Çetin, 24 yıl önceki F.Bahçe ayrılığıyla ilgili konuştu: Gitmeye kendimiz karar verdik

Fenerbahçe'nin İmparator lakaplı eski futbolcusu Oğuz Çetin, katıldığı programda sarı lacivertlilerden 1996 yılındaki ayrılığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. O dönem Aykut Kocaman ile takımdan ayrılan Çetin, "Fenerbahçe'den biz gittik. Çünkü istenmediğimizi biliyorduk. Sözleşmemiz devam ediyordu. Gitmeye kendimiz karar verdik" dedi.

14.12.2020 19:39  Güncelleme: 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin, NTV'de yayınlanan ve Emek Ege'nin sunduğu "Kırılma Anı" programına katıldı.

Oğuz Çetin, 1996 yılında Türk futbolunda adeta bomba etkisi yaratan Fenerbahçe'den ayrılığıyla ilgili konuya değindi. Şampiyonluk yolunu açan Trabzonspor maçının öncesinde ayrılığı bildiğini vurgulayan 57 yaşındaki futbol adamı, "Karşılaşma öncesi Aykut Kocaman ile Fenerbahçe'den ayrılacağımızı biliyorduk. O yüzden Trabzonspor maçını zor bir psikoloji içerisinde oynadım" dedi.

"BİZ GÖNDERİLMEDİK"

Sarı lacivertli kulüpten ayrılığının perde arkasını anlatan Çetin, "Beklenen bir süreç yaşandığı için konu oraya gitti. O yıllar çok geride kaldı. O dönem çok kırıldık. Çünkü biz bunu hak etmedik. Şunu da bilinmesini istiyorum. Aykut Kocaman ile Fenerbahçe'den biz gittik. Çünkü istenmediğimizi biliyorduk. Sözleşmemiz devam ediyordu. Fenerbahçe, kaosa sürüklenecekti. Bu bize yakışmazdı. Biz gitmeye kendimiz karar verdik. Biz gönderilmedik" ifadelerini kullandı.

TARİHİ MAÇTA GOLLER OĞUZ VE AYKUT'TAN GELMİŞTİ

Fenerbahçe, 1996 yılında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışına girmiş ve sezonun bitimine 2 hafta kala oynanan karşılaşmayı Oğuz Çetin ve Aykut'un golleriyle 2-1 kazanmıştı. Bu galibiyetle şampiyonluk yolu açılan sarı lacivertliler, sezon sonunda mutlu sona ulaşmıştı. Sezon sonunda da Oğuz Çetin ile Aykut Kocaman İstanbulspor'a transfer olmuştu.

Oğuz Çetin, 24 yıl önceki F.Bahçe ayrılığıyla ilgili konuştu: Gitmeye kendimiz karar verdik

Son Dakika Spor Oğuz Çetin, 24 yıl önceki F.Bahçe ayrılığıyla ilgili konuştu: Gitmeye kendimiz karar verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement