Onyekuru'nun menajerinden çarpıcı sözler: Galatasaray bizimle iletişim kurmadı, Fenerbahçe ve Beşiktaş masada - Son Dakika
Spor

Onyekuru'nun menajerinden çarpıcı sözler: Galatasaray bizimle iletişim kurmadı, Fenerbahçe ve Beşiktaş masada

Galatasaray'ın bonservisiyle kadrosuna katması beklenen Henry Onyekuru transferinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlamak için Fenerbahçe ve Beşiktaş da kolları sıvadı. Onyekuru'nun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendileriyle iletişim kurmadığını, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da oyuncuyla ilgilendiğini belirtti.

03.07.2021 23:19  Güncelleme: 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezonda Galatasaray'ın bonservisiyle kadrosuna kadrosuna katması beklenen Henry Onyekuru'da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlamak için Fenerbahçe ve Beşiktaş da kolları sıvadı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR

Onyekuru'nun menajeri William D'Avila, Ajansspor'a yaptığı açıklamada futbolcuyla birlikte İstanbul'da olduklarını belirterek, transferdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Onyekuru'nun 5 hafta Galatasaray'dan haber beklediğini ancak kendileriyle iletişim kurulmadığını belirten D'Avila, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın masada olduğunu açıkladı.

ONYEKURU, BEŞİKTAŞ'A YAKIN

D'Avila'nın verdiği bilgiye göre, her iki kulüp Monaco'nun talep ettiği 4.3 milyon euroyu ödemeye hazır. Onyekuru'nun Şampiyonlar Ligi nedeniyle siyah beyazlılara daha yakın olduğu öğrenilirken Monaco ile anlaşan takıma imza atılacak.

Onyekuru\'nun menajerinden çarpıcı sözler: Galatasaray bizimle iletişim kurmadı, Fenerbahçe ve Beşiktaş masada

Son Dakika Spor Onyekuru'nun menajerinden çarpıcı sözler: Galatasaray bizimle iletişim kurmadı, Fenerbahçe ve Beşiktaş masada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement