Fatih Terim'den basın toplantısında yabancı sınırı göndermesi! Sheriff üzerinden TFF'yi hedef aldı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den basın toplantısında yabancı sınırı göndermesi! Sheriff üzerinden TFF'yi hedef aldı

Avrupa Ligi'nde oynanacak Marsilya maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Moldova ekibi Sheriff'in Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi başarısı üstünden TFF'ye gönderme yapan Terim, "Sheriff antrenörünü okudum, 'Başarımız varsa, federasyona teşekkürler, yabancı sayısını serbest bıraktı' diyor" ifadelerini kullandı.

29.09.2021 19:41  Güncelleme: 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi'ne Lazio galibiyetiyle başlayan Galatasaray, yarın deplasmanda Marsilya'yla karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, TFF'ye çarpıcı bir göndermede bulundu.

FATİH TERİM, SHERIFF ANTRENÖRÜNÜN SÖZLERİNİ SÖYLEDİ

Şampiyonlar Ligi'ne 2'de 2 yaparak başlayan ve son olarak Real Madrid'i deviren Sheriff üzerinden TFF'ye yabancı sayısı göndermesinde bulunan Fatih Terim, "Sheriff antrenörünü okudum, 'Başarımız varsa, federasyona teşekkürler, yabancı sayısını serbest bıraktı' diyor" ifadelerini kullandı.

SHERIFF TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DEMİŞTİ?

Sheriff Teknik Direktörü Vernydub, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmalarının ardından yaptığı açıklamada, "Moldovalı futbolcuları gücendirmek istemem ama yabancı sınırının kaldırılması Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde başarılı olup gruplara kalmamızı sağladı. Yabancı sınırının herhangi bir futbol ülkesinin gelişimine katkı sağlamaz. Moldova, Rusya, Ukrayna, Kazakistan örnek olarak söylüyorum. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında oynamak istiyorsak yabancı sınırını kaldırmanız gerekiyor. Her teknik direktör zaten hak edene formayı veriyor. Yabancı sınırı nedeniyle ister istemez zorunlu olarak bazı futbolcuları kadroya almanız gerekiyor. Bu bir problemdir" ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim\'den basın toplantısında yabancı sınırı göndermesi! Sheriff üzerinden TFF\'yi hedef aldı

Son Dakika Spor Fatih Terim'den basın toplantısında yabancı sınırı göndermesi! Sheriff üzerinden TFF'yi hedef aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Şaban İpek: Ya takımı rezil ettin 50 yabancı aldın milyon dolarlar harcattın hala yeterince yabancım yok diyo nasıl bir düşünce bu adam insanları aptal mı sanıyo yazık ama inan kendine 2 2 Yanıtla
  • Ersin Şimşek: 11 yabancıyla oynadığımız dönemi de biliyoruz 1 1 Yanıtla

Advertisement