Salah, Old Trafford'a kabus gibi çöktü! Tarihi maçta Liverpool, Manchester United'ı 5-0 yendi - Son Dakika
Spor

Salah, Old Trafford'a kabus gibi çöktü! Tarihi maçta Liverpool, Manchester United'ı 5-0 yendi

Salah, Old Trafford\'a kabus gibi çöktü! Tarihi maçta Liverpool, Manchester United\'ı 5-0 yendi

Premier Lig'in 9. haftasında Manchester United, sahasında Liverpool'a 5-0 yenildi. Konuk ekipte Mohamed Salah, attığı 3 golle karşılaşmaya damga vururken Liverpool, 1936'dan sonra ilk kez Manchester United'a 5 gol attı.

24.10.2021 20:25  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig yıllarca unutulmayacak bir maça sahne oldu. Son dönemde oynadıkları oyun büyük tartışma konusu olan Manchester United, Liverpool karşısında adeta dibe vurdu. Liverpool, Old Traffor'da Manchester United'ı 5-0 mağlup etti.

MOHAMED SALAH ŞOV YAPTI

Karşılaşma boyunca oyunun tek hakimi olan Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 38., 45+5. ve 50. dakikalarda Mohamed Salah ile 5. dakikada Keita ve 13. dakikada Jota kaydetti. Bu sonucun ardından Liverpool 21 puana yükselirken 2. sıraya yerleşti. Kırmızı Şeytanlar ise 14 puanda kaldı ve 7. sıradaki yerini korudu.

1936'DAN SONRA BİR İLK

Maçın her saniyesini domine eden Liverpool, 1936'dan sonra ilk kez Manchester United'a 5 gol attı. Öte yandan Kırmızılar, son 6 deplasman maçında rakip filelere en az 3 gol gönderirken, yenilmezlik serisini de 19 maça taşıdı.

Son Dakika Spor Salah, Old Trafford'a kabus gibi çöktü! Tarihi maçta Liverpool, Manchester United'ı 5-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dowsing Lord: ne messi ne ronaldo çok verimli oynuyor 0 0 Yanıtla
  • Dowsing Lord: ne ronaldo ne messi bu adamın her maç performansı bir harika 0 0 Yanıtla
  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.


Advertisement