Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un gollerini Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü Güven Yalçın'dan geldi. Bu sonuçla Beşiktaş, haftayı 16. sırada tamamladı.

29.09.2019 17:50  Güncelleme: 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Bordo-mavili ekip, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme'den geldi. Beşiktaş'ın tek golünü Güven Yalçın kaydetti. Bu sonuçla Trabzonspor 9 puana ulaşırken, Beşiktaş 5 puanda kaldı ve 16. sıraya geriledi.

HÜSEYİN 11'E GERİ DÖNDÜ

Getafe ve Demir Grup Sivasspor maçlarında formasını mevkidaşı Gaston Campi'ye kaptıran Trabzonspor'un genç stoperi Hüseyin Türkmen, hafta içerisinde bordo-mavili kulüple 5 yıllık yeni sözleşme imzaladıktan sonra Beşiktaş maçında yeniden 11'deki yerini aldı.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

BEŞİKTAŞ'TA 3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı ise ligde son oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının ilk 11'inden farklı olarak Trabzonspor karşısına üç değişiklik yaparak sahaya çıktı. Cezalı Ljajic'in yanı sıra Douglas ile Diaby'i yedek kulübesine çeken Avcı, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Vida, Oğuzhan ve Boyd'a görev verdi.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

ŞENOL GÜNEŞ DE MAÇI İZLEDİ

Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de Medical Park Stadı'na gelerek Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini tribünden takip etti.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolculara da alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün önemli kısmını doldurarak zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı.

Beşiktaş, Trabzonspor\'a 4-1 mağlup oldu!

Son Dakika Spor Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Duygu: Kocam da futbol u seviyor aramızda . Kuma ben kocam 3 lü maç yapıyoruz evde Kocam yorulmak nedir bilmez 4 20 Yanıtla
    Sahin sivas: Biraz lastikli olmuş cümle biride çıkar 4lü yapalım derse nolacak. 0 0 Şerafettin kıllıbacak: 4.lazımmı duygu hanım? 0 0 Amigo Ali: Var'ada gidiyormusunuz. 0 0
  • Titrek terim: Trabzon yenerse bu avci gider artik yeter 8 1 Yanıtla
  • Baskan: Avcının koltuğu sallaninca sergende malatyada savsaklamış kolay boşa çıkmak için. 8 0 Yanıtla
  • Kobra: Çok doğru kadro kamil ahmet tercihi de doğru . 3 0 Yanıtla
  • Kendemir: 2 - 1 Trabzon alır 2 0 Yanıtla
  • Mardin: Trabzon besiktasi 4 1 yendi acimadi olmali baslik..helal olsun trabzonuma 1 0 Yanıtla
  • 44: FUTBOL RUHU KALMADI TÜM TAKIMLAR "İDDİA BABACIKLARI" NE DERSE ONA GÖRE OYNUYOR ARTIK. HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN ESKİ FUTBOL ZEVKİ KALMADI. TRANSFERLER DE BOŞ ZATEN TÜM TAKIMLAR SATILMIŞ. MİLLET DE TARAFTARIYIM DİYE TEMİZ DUYGULARLA GİDİP TAKIMINI DESTEKLİYOR. ŞU GÜZEL İNSANLARA KARŞI DÜRÜST OLUN DA TARAFTARINIZI MUTLU EDİN. TARAFTARINIZ İÇİN OYNAYIN İDDİA İÇİN DEĞİL... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement