Napoli, Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor - Son Dakika
Spor

Napoli, Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor

İtalyan basını, Napoli'nin Trabzonspor forması giyen golcü oyuncu Alexander Sörloth'u istediğini yazdı. Norveçli golcü, Manchester United ve Real Madrid'in de gündeminde yer alıyor.

09.04.2020 19:38  Güncelleme: 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexander Sörloth'un talipleri artıyor. İtalya basınında yer alan habere göre; Napoli, Norveçli golcüyü transfer listesine aldı.

ARKADIUSZ MILIK'İN YERİNE SÖRLOTH

Haberde; Napoli'nin, bonservisi Crystal Palace'ta bulunan Sörloth'u beklentileri karşılayamayan Arkadiusz Milik'in yerine transfer edeceği belirtildi.

BU SEZON 25 GOL ATTI

Ayrıca Sörloth ile Manchester United ve Real Madrid'in de ilgilendiği yönünde haberlerin de basında yer aldığı hatırlatıldı. Trabzonspor'un 2 yıllığına kiraladığı yıldız futbolcu, bu sezon 39 maçta 25 gol attı ve 7 asist yaptı.

Napoli, Alexander Sörloth\'u transfer etmek istiyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Napoli, Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Bordo: Haber kaynagina dikkat edin avrupa basiniysa dogru bizim basinsa yalan oluyor malesef bu uşak trabzona cok para kazaandiracak trabzona helal olsun 6 3 Yanıtla Mavi: kiralık geldi para nasıl kazandırçak uşağum 0 1 ..: Trabzonun alacak parası varmıki?Alıp satacaklarmışşşş. 0 1 Bordomavi: Satın alma opsiyonu TRABZONSPORda. 6 milyon euro verir, 25-30 milyon euroya satar. Aradaki kazancı sen hesapla artık. 0 0 Mavi ye cevap: 2 yıl sonunda satın alma opsiyonu Trabzonda ve 2.yılda 25 maç oynarsa Trabzon mecburen satın almak zorunda 0 0
  • Alexander Srloth: Önce koronavirüsten kurtulalım da futbol, transfer vs bakılır icabına 6 2 Yanıtla
  • Jajjs: Odemeyi sumakla yapsinlar 4 1 Yanıtla
  • Kara28: 30 000 000 000milyon YURO VER gitsin 1 4 Yanıtla
  • Kara28: Futbolcu satacan memleket ZANGİN olsun 0 3 Yanıtla
  • Sokak sesi: İtalyan takımları maddi krizle boğuşuyor,Corana virusun dünyada en etkili vurduğu yer,ekonomi çöktü,futbol düşündüklerini sanmam bu sıralar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement