Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a FB TV çağrısı: Hadi Aziz başkan, bu yaştan sonra Cimbomlu olma - Son Dakika
Spor

Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a FB TV çağrısı: Hadi Aziz başkan, bu yaştan sonra Cimbomlu olma

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen gün Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında söylediği sözlere ve iddialara çok ağır yanıt verdi. Yıldırım'ı FB TV'de karşısına çıkmaya davet eden Koç, "TV'ye çıkacağız, aklınızdaki bütün iddiaları masaya dökün bakalım, medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FBTV'de olacak." ifadelerini kullanmıştı. Eski Fenerbahçe futbolcusu Ümit Özat da tartışmalara dahil olarak sosyal medyadan, Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

25.06.2021 21:49  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Genel Kurul'da Aziz Yıldırım'a yönelik söylediği "Biz de maçlarda ayağa kalkmayan şöyle böyle olsun diyoruz ya, beni mahkemeye vermezseniz öyle olun" ifadelerine göndermede bulunan Ümit Özat, Aziz Yıldırım'ın Koç'un davetini kabul ederek FB TV'de programa çıkması gerektiğini söyledi.

"FB TV'YE KATILMA TEKLİFİ ÇOK MAKUL"

Ümit Özat sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sayın Ali Koç'un Fenerbahçe TV'ye katılma teklifi çok makul. Hadi Aziz başkan bu yaştan sonra cimbomlu olma!" ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a FB TV çağrısı: Hadi Aziz başkan, bu yaştan sonra cimbomlu olma
Ümit Özat\'tan Aziz Yıldırım\'a FB TV çağrısı: Hadi Aziz başkan, bu yaştan sonra Cimbomlu olma

Son Dakika Spor Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a FB TV çağrısı: Hadi Aziz başkan, bu yaştan sonra Cimbomlu olma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kzk : Ümit hadsizlik yapma, karşında aziz yıldırım var. 11 12 Yanıtla
  • Ufuk Taşdelen: İşin gücün yokmu senin heryere,herkese salça oluyosun!! 0 1 Yanıtla
  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu
    13:16 Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu

    Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, Bosna Hersek'te düzenlenen Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda hem 63 kiloda hem de 69 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazandı.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Şampiyonların Belli Olacağı Yarış Şöleni Başlıyor
    13:14 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Şampiyonların Belli Olacağı Yarış Şöleni Başlıyor

    İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda başlayacak olan İlkbahar - Yaz yarış sezonunda, yeni taylar ve Gazi Koşusu adayları boy gösterecek. Orhan Meker ve Ergin Talay Koşuları ise günün önemli mücadeleleri olacak.

  • Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampa 30 sporcu katılıyor
    13:04 Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampa 30 sporcu katılıyor

    Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampta, Türkiye Kano Federasyonu tarafından 9 ilde eş zamanlı başlatılan Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kamplarının bir ayağı gerçekleştiriliyor. Kampta, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan rafting takımlarından 30 sporcu yer alıyor.

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.


Advertisement