Werder Bremen, Almanya Bundesliga'ya veda edebilir - Son Dakika
Spor

Werder Bremen, Almanya Bundesliga'ya veda edebilir

Almanya Bundesliga'nın 33. haftasında Mainz'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Werder Bremen, bitime 1 hafta kala 2. lige düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bundesliga'da 4 şampiyonluğu bulunan Bremen, son maçını kazansa bile lige veda edebilir.

20.06.2020 19:18  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga'nın 33. haftasında Werder Bremen, Mainz'a konuk oldu. Ligin sondan ikinci sırasında bulunan Bremen, rakibine 3-1 mağlup oldu ve Bundesliga 2'ye düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Aldığı yenilgilye 28 puanda kalan yeşil beyazlılar, en yakın rakibi Fortuna Dusseldorf'un 2 puan gerisinde bulunuyor. Son hafta maçında Köln'le karşılaşacak Werder Bremen'e galibiyet dahi yetmeyebilir. Ligin son haftasında Fortuna Düsseldorf, Union Berlin'i yenerse, yeşil beyazlılar Bundesliga 1'e veda edecek.

40 YIL SONRA LİGE VEDA EDEBİLİR

1899 yılında kurulan ve 40 yıl sonra küme düşme tehlikesiyle başbaşa kalan Werder Bremen'in Bundesliga'da 4 şampiyonluğu bulunuyor.

Almanya Bundesliga'da son iki sırada yer alan takımlar küme düşerken sondan üçüncü takım 2. Lig'de 3. sırada bulunan ekiple ligde kalma mücadelesi veriyor.

Werder Bremen, Almanya Bundesliga\'ya veda edebilir

Son Dakika Spor Werder Bremen, Almanya Bundesliga'ya veda edebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sertaç: Almanya nın fener i 2 0 Yanıtla
  • Kardeşş : 2. Ligde 3. Olanla değilde neden 16. İle 3. Olan çıkamasın diye mi... kime ne faydası var 16. Neden yensinki... 0 1 Yanıtla
  • Fenerimm: Ulan bremeni severim ama şu max feneri satıp gidiyor inş küme düşerse kruse yaptığı hatayı anlar 0 0 Yanıtla
  • Kaan : Koskoca kulüpler nerden nereye geliyorlar gerçekten yazıklar olsun bursaspor ve aston villa da böyle oldu inşallah verder bremen düşmez 0 0 Yanıtla

Advertisement