Son zamanların en trend hizmeti olan pet okulu hakkında çok sorulan sorular - Son Dakika
Güncel

Son zamanların en trend hizmeti olan pet okulu hakkında çok sorulan sorular

Son zamanların en trend hizmeti olan pet okulu hakkında çok sorulan sorular

İş görüşmelerine, seyahatlere ya da işiniz gereği bir süre evde duramamanız halinde sevimli köpeğinizi emanet edecek bir yer bulmakta zorlanıyor musunuz? Ya da köpeğinizi emanet edeceğiniz yerin dostunuza iyi bakamayacağı konusunda endişeleniyor musunuz? Tüm bu sorunlarınıza en iyi şekilde çözüm sunan, en iyi köpek pansiyonu ve köpek oteli pet okulu ile tanışmanın zamanı geldi.

09.07.2021 11:39  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul/ Beylikdüzü'nde hizmet veren ve uzun zamanların deneyimi, uzman kadrosu ve geniş barınakları ile köpeğinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan Pet okulu, aynı zamanda köpek eğitimi alanında da beklentilerinize en iyi şekilde cevap veriyor. Konu hakkında bilgilerine başvurduğumuz uzman köpek eğitmeni Buğra Zinnur Demiral, çalışmaları hakkında bilgi verdi, Demiral; köpek eğitimi ve köpek oteli hakkında şunları söyledi;

"Pet okulu, sadece bir pansiyon ya da otel olarak hizmet vermiyor. Aynı zamanda köpeklerin en temel ihtiyaçlarından biri olan ve sahipleri ile olan iletişimin daha kaliteli hale gelmesini sağlayan köpek eğitimi konusunda da hizmet veriyor. Yavru köpek eğitimi, yetişkin köpek eğitimi ve yaşlı köpek eğitimi konusunda hem edindiğimiz deneyimler hem de sahip olduğumuz bilgi ve birikim sayesinde, beklentileri en iyi şekilde karşılıyoruz. En iyi köpek pansiyonu ve oteli olarak İstanbul'da en fazla tercih edilen adres olmamızın birçok nedeni vardır. Ancak en önemli neden, tüm köpek cinsleri hakkında bilgi sahibi olmamız, petzzshop köpek maması satış sitesi ile ortak olmamız ve pet sahiplerine hem köpeklerinin beslenmesinde hem de eğitimlerinde uygulayabilecekleri en iyi yöntemler hakkında bilgi vermemiz gibi birçok ayrıntı, İstanbul'da en iyi köpek pansiyonu ve oteli olmamızı etkileyen faktörlerdir."

Eğitimden Mama Tavsiyesine Her Şey

Pet okulu, pet sahiplerine hizmet verirken sadece köpeklerin barınma hizmetini sunmuyor. Aynı zamanda pet sahiplerine özel danışmanlık hizmetleri de veriyor. Köpeklerde beklenmedik tavırların görünmesi durumunda ne şekilde hareket edilmesi gerektiğini, köpek maması seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve daha birçok konuda hizmet veren Pet okulu, anlaşmalı olduğu Petzzshop ile pet sahiplerine mama seçimi konusunda da önemli tavsiyelerde bulunan bir marka.

Köpek eğitimi alanında yılların deneyimine sahip, hem teorik hem de pratik eğitimler konusunda deneyimli olan uzman köpek eğitmeni Buğra Zinnur Demiral'ın verdiği bilgilerde "köpek eğitimi, ticari bir alan olsa da aslında severek yapılması gereken bir iş. Çünkü karşınızdaki varlık dilsiz ve kendi isteklerini sözlü olarak ifade edemiyor. Dolayısıyla köpek eğitimi verirken en temelinde köpekleri sevmenin yattığını söylememiz gerekir. Bugüne kadar birçok köpeğin eğitimi konusunda pet sahiplerine destek verdik ve verdiğimiz hizmetlerin tamamı başarı ile sonuçlandı. Bunun da en büyük nedeni, tabi ki işimizi severek yapmamızdan kaynaklanıyor" dedi.İş seyahatine çıkarken ya da tatile giderken sevimli petinizi yanınızda götürme şansınız yoksa en az sizin kadar iyi bakan bir yer var artık. İstanbul'da hizmet veren Pet okuluna, www.petshop.com üzerinden iletişime geçip, köpek pansiyonu, köpek oteli ve köpek eğitimi konularında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Son zamanların en trend hizmeti olan pet okulu hakkında çok sorulan sorular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ümit Köse: istanbulda köpeğinizi bırakabileceğiniz en iyi pansiyonlardan birisi diyebilirim 1 0 Yanıtla
  • Manisa'da Kiraz Üreticileri Bereketli Bir Sezon Bekliyor
    11:37 Manisa'da Kiraz Üreticileri Bereketli Bir Sezon Bekliyor

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kiraz ağaçlarının çiçeklerinin bolluğu üreticileri yeni sezon için umutlandırdı. Üreticiler, zirai mücadele ve ağaç bakım çalışmalarını sürdürerek bereketli bir sezon bekliyor. Kirazın aromasının buraya özgü olduğunu belirten üreticiler, bu yıl daha iyi bir rekolte beklediklerini ifade etti.

  • Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi
    11:35 Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi

    Başakşehir'de sitenin asansöründe bir kedinin öldürülmesi suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın cezasının az olduğu gerekçesiyle savcılık tarafından itiraz edildi. Savcılık, sanığın eyleminin canavarca hisle ve eziyet çektirerek gerçekleştirildiğini belirterek, daha ağır bir ceza verilmesi gerektiğini savundu. İtiraz dilekçesinde, temel cezanın belirlenmesinde yanılgıya düşüldüğü ve sanığın tutuklanması talep edildi.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi
    11:35 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yürüyüş sırasında vatandaşlarla buluşarak desteklerini istedi.

  • Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor
    11:34 Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor

    Bilecik Toplum Destekli Polislik ekipleri, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında vatandaşları bilgilendirmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıca, ekipler Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında da bilgi vererek, halkın yanında olduklarını ve güvenli bir gelecek için çalıştıklarını vurguladı.

  • Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor
    11:33 Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor

    Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü, her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadının, kaza anında yolcu konumunda bulunduğu öğrenildi.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde akademik ve idari personel bir araya gelerek iftar yemeği programı düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, katılımcılara teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

  • Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
    11:32 Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü

    Elazığ'da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.

  • Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü
    11:31 Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının silahla öldürüldüğü tespit edildi. Kimliği belirlenemeyen kadının cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement