Kahvaltı masasında unuttuğu telefon hırsızın gözünden kaçmadı... Tuvalet bahanesiyle gelen hırsız telefonu böyle çaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kahvaltı masasında unuttuğu telefon hırsızın gözünden kaçmadı... Tuvalet bahanesiyle gelen hırsız telefonu böyle çaldı

04.02.2022 12:24  Güncelleme: 15:05

Kahvaltı masasında unuttuğu telefon hırsızın gözünden kaçmadı.

Kahvaltı masasında unuttuğu telefon hırsızın gözünden kaçmadı... Tuvalet bahanesiyle gelen hırsız telefonu böyle çaldı

Telefonu çalınan Ergün Kaynak: "Kapı kapı dolaşıp temizlik bezi satıyorum. Onlar da çalışsınlar bu şerefsizliği yapmasınlar"

ANTALYA - Antalya'da ailesiyle birlikte bir işyerinde kahvaltı yapan adam, masanın üzerinde unuttuğu cep telefonu hırsızın radarına girdi. Tuvalet bahanesiyle işyerine giren hırsız, çıkışta ise masanın üzerinde unutulan telefonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsıza seslenen telefonun sahibi, "Ben kapı kapı dolaşarak temizlik bezi satıyordum. Onlar da çalışsınlar ama bu şerefsizliği yapmasınlar" dedi.

Hırsızlık olayı, Muratpaşa ilçesi Tonguç Caddesi üzerindeki bir işletmede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuklarıyla kahvaltı yapmaya gelen Ergün Kaynak, işletmeye ait masaya oturdular. Havanın soğuk olması üzerine içeriye giren aileden Ergün Kaynak, yaklaşık 9 bin lira değerindeki cep telefonunu masanın üzerinde unuttu. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, önce masadaki cep telefonunu fark etti, ardından işyerine tuvalet bahanesiyle girdi. Çıkışta tekrar masaya yönlenen şüpheli, cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Telefonunun çalındığını fark eden Kaynak, polisi arayarak şüpheliden şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ise, eşkalini tespit ettiği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"Çalışsınlar ama bu şerefsizliği yapmasınlar"

Olayın halen şokunda olan Kaynak, "Kahvaltı esnasında çocuklar üşüyor diye içeri geçtik. Bir an dalgınlıkla masa üzerinde unutuşum. Aradan 10 dakika falan geçti, hırsız içeri girip etrafı kolaçan ediyor. İçerideki arkadaşlara tuvaleti sorup tuvalete giriyor. Ardından tekrar dışarı çıkıp telefonu alıyor. Ben kapı kapı dolaşarak temizlik bezi satıyordum, onlar da çalışsınlar ama bu şerefsizliği yapmasınlar" dedi.

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Öte yandan hırsızlık anıysa işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ailenin içeriye girmesinin ardından masada unutulan cep telefonunu fark eden şüpheli, önce etrafı kolaçan ediyor, ardından işyerine giriyor. Görüntülerin devamında da şüpheli bir süre sonra dışarı çıkıp masaya tekrar yönelerek cep telefonunu alıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahvaltı masasında unuttuğu telefon hırsızın gözünden kaçmadı... Tuvalet bahanesiyle gelen hırsız telefonu böyle çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement