
Erzurum'da aranan arkadaşının kimliğiyle otelde kalmak isteyen hükümlü ve aranan arkadaşı polislerce yakalandı.
"Uyuşturucu ticareti", "tehdit" ile "hakaret" suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S. (41), arkadaşı K.Ç'nin (50) kimliğini ödünç aldı.
Yakalanmamak için Yakutiye ilçesinde gittiği otelde arkadaşının kimliğiyle konaklamak isteyen M.S. kaydını yaptıktan sonra odasına çıktı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri de başka bir suçtan aranması bulunan K.Ç'yi yakalamak amacıyla otele gitti.
Polisler, hareketlerinden şüphelendikleri K.Ç'nin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması için aldıkları kimlikteki resmin farklı olduğunu gördü.
Bunun üzerine polislerce yapılan araştırma sonucu kimliğin M.S'ye ait olmadığı belirlendi.
Polis, hüküm giydiği için K.Ç'nin kimliğiyle bir süredir şehirde dolaştığını tespit ettikleri M.S'yi yakaladı.
K.Ç. de polisin, otelde yakalanan arkadaşı üzerinden kurduğu buluşma planıyla gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bu kişilerden M.S. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, K.Ç. serbest bırakıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Erzurum'da aranan arkadaşının kimliğiyle otelde kalmak isteyen hükümlü ve aranan arkadaşı polislerce yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?