Koruma altındaki Sapan köpek balığını öldürdü, pişkin pişkin anlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Koruma altındaki Sapan köpek balığını öldürdü, pişkin pişkin anlattı

Bir kullanıcının nesli tehlike altında olan ve avlanılması uluslararası sözleşmeler tarafından yasaklanan Sapan köpek balığını avlaması ve o anları anlattığı videonun paylaşılması sosyal medyada tepki çekti.

06.12.2024 10:07  Güncelleme: 10:18

Sosyal medyada nesli tehlike altında olan ve avlanması yasak tür Sapan köpek balığının yakalandığının paylaşılması tepki çekti.

Genellikle nehir ağızlarında görülen, balıkçılık açısından ekonomik bir değeri de olmayan ve nesli tehlike altında olan insan yüzüne sahip Sapan köpek balığının uluslararası sözleşmeler kapsamında avlanılması yasak. Zehirli olmayan bu balık türüyle ilgili tepki çeken bir olay meydana geldi.

NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ANLATTI!

Bir Tiktok kullanıcısı, sosyal medya hesabından avladığı Sapan köpek balığını 'köpek balığı' olarak yayınladı. Balığı Karadeniz açıklarında arkadaşıyla beraber yakaladıklarını ve 3 arkadaş olarak çektiklerini söyleyen şahıs, bir mekanda hayvanı sergilediklerini ve görmek isteyenleri beklediklerini duyurdu.

Söz konusu görüntüler tepki çekti. Sosyal medyada şahsın görüntülerine "Bravo çocuklar iyi halt etmişsiniz. Avlanması kesinlikle yasak olan koruma altında bir tür, Sapan köpekbalığı" yorumu yapıldı.

Koruma altındaki Sapan köpek balığını öldürdü, pişkin pişkin anlattı

Son Dakika 3.Sayfa Koruma altındaki Sapan köpek balığını öldürdü, pişkin pişkin anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Mehmet null:
    bilmiyorsa vatandaş ne yapsın boş manşet 37 34 Yanıtla
    cennetatakum samsun:
    Para getirisi olan avlanma işini yapan öküz, neyin yasak olup olmadığını biyor olması gerek....devletimiz en kısa zamanda gerekenini yapar.... 11 1
  • Tuna güler:
    Köpekbalıklarının türleri olduğunu bile bildiğini düşünmüyorum. Onun için kedi kedi köpek köpek 59 0 Yanıtla
  • Serkan Güngör:
    sonucu ne oldu acaba.. devlet bu konuda ne yapti 46 0 Yanıtla
    Muhammet Önen:
    Para cezası ne olacak 4 0
    Oğuz Özen:
    hiçbişey 3 0
  • Veysi Karaman:
    suyun altında zıpkınla vurmuş adam ne bilsin soyu tükenmekte olan baligi 20 12 Yanıtla
    Zafer El:
    balıkçı bilir cahillik ceza yememe sebebi değil geçmiş olsun kem küm yapar artık devlet bir öpsün 7 0
  • Hakan Yıldız:
    Vatandaş bilmeyebilir. Nesli tükenen bir köpek balığını avladık demiyor adam yapmış bir hata farkında değil belliki. Koca koca ağlarla tüm türleri çeken trolleri manşet yapın bu adamları değil . 17 6 Yanıtla
  • Mehmet Kara:
    Hiiii şimdi naneyi yimedingmi sen ?? 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement