Askerin Gözyaşları

Son Güncelleme:

Sivas'ta asker yakınlarının yemin törenini izledikten sonra Sinop'a dönerken Amasya'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sivas'ta asker yakınlarının yemin törenini izledikten sonra Sinop'a dönerken Amasya'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada annesi, dayısı ve kardeşini kaybeden 20 yaşındaki er Hüseyin Ak cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.


Sivas 5'inci Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan çocuklarının yemin törenine katılan 5 kişi dün memleketleri Sinop'a dönmek için 21 yaşındaki Cemil Verir yönetimindeki 57 AH 606 plakalı otomobil ile yola çıkarken, Amasya'nın Ezinepazar mevkiinde kaza meydana geldi. Kazada vatani görevini yapan Er Hüseyin Ak'ın annesi 40 yaşındaki Fadime Ak, kardeşi 18 yaşındaki Hasan Ak, dayısı 45 yaşındaki Orhan Taşkın ve aynı yerde askerlik yapan er Hüseyin Küçük'ün annesi Fatma Küçük hayatını kaybetti. Sürücü Verir ise ağır yaraladı.


Kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi Sinop'un merkeze bağlı Sarıyer Köyü'nde toprağa verildi. Cenazeye Sinop Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz ile yakınlarını kaybeden er Hüseyin Ak ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazının ardından cenazeler aile mezarlığında toprağa verilirken, er Hüseyin Ak tabutların başına gelerek gözyaşı döktü.


Kazada hayatını kaybeden er Hüseyin Küçük'ün annesi Fatma Küçük ise Belören Köyü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. - Sinop

Kaynak: DHA