Büyükşehir Belediyesinden Ramazan Şenlikleri

Son Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8. 'incisi gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri farklı etkinliklerle Gaziantep halkı ile buluşuyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8. 'incisi gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri farklı etkinliklerle Gaziantep halkı ile buluşuyor.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, şenlikler kapsamında Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi, Masal Park'ta konser verdi.


Şefliğini Abdurrahman Beydağ'ın yaptığı Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibi, Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı. Grubun seslendirdikleri türkülere halaylarla eşlik eden vatandaşlar Masal Parkı'nı doldurdu.


Büyükşehir Belediyesi 8. Ramazan şenlikleri kapsamında Masal Park'ta Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğu tarafından sahnelenen Orta Oyunu, Gölge Oyunu, İbiş ile Bey, Arap Bacı gösterilerinin ardından yerel sanatçıların verdikleri konserler, vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlendi.


Ramazan'ın ilk gününden itibaren iftar sonrasında 100. Yıl Kültür Parkı İçi Amfi Tiyatroyu ve Masal Parkını dolduran vatandaşlar, gerçekleştirdikleri etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Asım Güzelbey'e teşekkür etti.


Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kültür Müdürü Hülya Yıldız, verdiği konser için Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibine teşekkür ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey adına günün anısına plaket verdi.


- GAZİANTEP

Kaynak: AA