Jolie ve Pitt'in Boşanma Davası Ünlülerin Boşanma Avukatı Wasser'i Gündeme Taşıdı

Son Güncelleme:

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki boşanma davası ünlülerin boşanma avukatı Laura Wasser'i davalardan kazandığı paraları gündeme getirdi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin boşanma davası geçtiğimiz günlerde magazin dünyasına bomba gibi düştü. Angelina Jolie, boşanmak ve altı çocuğunun velayetini almak için mahkemeye başvurdu. Jolie de tıpkı eşinden boşanmak isteyen diğer Hollywood ünlüleri gibi ünlü avukat Laura Wasser'i seçti.

"EN İYİ 50 KADIN AVUKAT"

48 yaşındaki ABD'li avukat Wasser, bugüne kadar pek çok kez 'En Güçlü 100 avukat' listelerine girdi. California Daily Journal'in "en iyi 100 avukat" listesindeki isimlerden biri olan Wasser, aynı zamanda 2012-2016 yılları arasında Southern California'nın "en iyi 50 kadın avukat" sıralamasında yer aldı.

SAATLİK ÜCRETİ 850 DOLAR

Bloomberg Businessweek'in haberine göre Wasser kişisel serveti 10 milyon doların altında olan müvekkillerle çalışmayı pek tercih etmiyor. Boşanma davalarında uzmanlaşan Wasser, avukatlık avansı olarak 25 bin dolar (yaklaşık 75 bin TL) alıyor. Saatlik ücreti ise 850 dolar (yaklaşık 2500 TL)

JHONNY DEEP'İ TEMSİL ETMİŞTİ

Brangelina çiftinin boşanma davasından önce Wasser, Johnny Depp ve Amber Heard'ın da davasında Johnny Depp'i temsil etmişti.