Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezonda TNT'de

Son Güncelleme:

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, 15 Eylül'de TNT ekranlarında yeni yayın dönemine bomba gibi sürprizlerle başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, ekranlardaki 6. sezonuna 15 Eylül'de TNT ekranlarından merhaba diyor. Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinde macera ve aksiyon yine hızını kesmeden devam ediyor.


Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda kadrosuna katılan sürpriz isimlerden biri: Hakan Boyav. Hakan Boyav, yeni sezonun en önemli karakterlerinden biri olan "Kara"yı canlandıracak. Kurtlar Vadisi'nin tüm sezonlar boyunca iyi bir takım olduğunu belirten Boyav; "Bu takıma katıldığım için çok mutluyum" diyor.


Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Feller'in isteklerine ne cevap verecek? Polat Alemdar, kızına kavuşabilecek mi? Polat Alemdar ve ekibini bekleyen yeni sürprizler neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu'yla ilgili merak edilen tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, 15 Eylül'den itibaren kendi gününde ve kendi saatinde TNT ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler