5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum - Son Dakika
Dünya

5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum

ABD'de, 5 yaşındaki Luke'un "Eskiden Pam adında bir kadındım. Yangında öldüm" hikayesi doğrulandı. Bu isimde bir kadının 22 yıl önce yangında öldüğü ortaya çıktı.

12.03.2015 08:24  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Luke Ruehlman adındaki bir çocuğun iddiaları, bitmek bilmeyen reenkarnasyon (ruhun başka bir bedende hayata dönmesi) tartışmalarını alevlendirdi.

"BEN ÖLDÜM VE CENNETE GİTTİM"

Luke 2 yaşından beri pek çok şeyden korkuyordu. Özellikle, ateşten ve yüksekten çok korkan çocuğun ailesi, önceleri bu duruma geçici bir sorun gözüyle baktı. Ancak çocuk büyüyüp de konuşmaya başlayınca, durumun o kadar basit olmadığı ortaya çıktı. Luke, aslında Pam adında bir kadın olduğunu iddia ediyor, "Ben bir kadınken, siyah saçlarım vardı ve küpe takıyordum" diyordu.

Luke'un annesi Erika Ruehlman çocuğa "Pam kim" diye soru sorduğunda ise aldığı cevap, "Eskiden olan ben... Ama ben öldüm, cennete gittim ve Tanrı'yı gördüm. Tanrı beni geriye yolladı. Uyandığımda bir bebektim ve benim adımı Luke koydunuz" oluyordu.


(Luke'un annesi Erika Ruehlman)

ANLATTIĞI HİKAYE DOĞRU ÇIKTI

Luke, önceki hayatında kendisi olduğunu iddia eden Pam'ın Şikago'da yanan bir binadan atladığını ve hayatını kaybettiğini söylüyordu. Luke'un annesi de bu bilgiden hareketle araştırma yapmaya başladı. Ve gerçekten de Pamela Robinson isimli bir kadının Şikago'daki Paxton Hotel'deki 1993 yılının mart ayında çıkan ve 19 kişinin öldüğü, yangında can havliyle binadan atlayıp öldüğünü öğrendi.


(Luke'un, geçmiş hayatta olduğunu iddia ettiği ve yangında hayatını kaybeden Pamela Robinson)

FOTOĞRAFINI DA TANIYOR

5 yaşına basan Luke'un annesi konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için "Çocuğumun içindeki hayalet" isimli bir televizyon programına da katıldı. Programda çocuğa içinde Pamela Robinson'un da fotoğrafının olduğu bir sürü fotoğraf gösterildi ve Luke Anderson'ı hemen teşhis etti. Luke'un Pam Anderson'a benzediği başka yönleri de olduğu belirtiliyor. Tıpkı Pam gibi Stevie Wonder şarkıları dinlemeyi seviyor ve org çalıyor. Çocuğun, ölen kadınla ilgili anlattıkları ise zaman içinde azalmış. Artık konuyu hemen hemen hiç gündeme getirmiyor.

REENKARNASYON NEDİR?

Reenkarnasyon ruh göçü olarak da biliniyor. Ruhun, ölümden sonra farklı bedenlerde tekrar dünyaya dönmesi anlamına geliyor.

İSLAM'DA BÖYLE BİR İNANIŞ YOK

Ancak İslam'da bu inanışın yeri yok. Zira ölümden sonra hayata dönüş olmayacağı ve tek dirilmenin ahiret gününde olacağı Kur'an'da belirtiliyor.

ABD'deki olayda, çocuğun annesi yaptığı araştırma sonunda, 1993'te Pam Anderson'un ölümüne neden olan yangının görüntülerine de internetten ulaştı.

5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 5 Yaşındaki Çocuk: 22 Yıl Önce Öldüm, Yeniden Doğdum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • BLUETOOTH : Yaşadığımız inandığımız din Gereği palavra diyoruz. Ya palavra değilse ? Ya din Büyük'leri dedikleriniz yeterince din büyüğü değilse ? Hep söylemiyor muyuz Allah'ım sen büyüksün sen yücesin yoktan var edersin bütün kudret senindir. Peki ya bunun böyle Olmasını Allah istediyse ? Ya Dünya'daki bütün dinlerin son kullanma tarihi geçtiyse ? Beyninizi zorlayın bakalım at gözlüğü ile takılmayın olmaz olamaz diye kestirip atmayın. 9 26 Yanıtla
  • HARBİ: GİDEN GERŞİ GELSEYDİ ÖLMÜŞ DEDEM BENİ BULURDU:)) 28 4 Yanıtla
  • HAK: EY MUSLUMAN KARDEŞLER ALAH AŞKIN BİR DEFADA OLSA KURANI BAŞTAN AŞAGI BİR OKUYUN OZAMAN GERCEKLERİ OGRENİRSİNİZ UNUTMAYIN KURAN HAK İLE BATILI AYDRT EDEN BİR KİTABTIR 27 4 Yanıtla
  • ????: Türk'ün Gazabı adlı ataist şahsiyet Allah c.c sana hidayet versin.Git bakalım geri gelebiliyomusun. Nah gelirsin 27 3 Yanıtla
  • cengav: bunu haber yapip milletin aklini bulandiranin ben. neyse. Imani Güclü olanlardan olalim insallah 22 4 Yanıtla
  • Can: Ya doğruysa ?????? 10 14 Yanıtla
  • Insan ol .. : Cok dogru inanin.. Benimde inanamiycagniz bir reankarnasyon hikayem var.. Ayni sekilde bende 5 yasimda Kibrisadaki son katliami aileme anlatim..herkezin bildigi gibi banyo küvetinde ve suyu üstlerine acip bir Bayanin (annem)cocuklariyla birlikte kursunlanmis olan Kibrisdaki son olaydi..simdi 5 yasindaki cocuk(yani ben) nasil olurda 1973 deki olayi bilebilir..simdi 40 yasindayim ve en ilginc yani kalcamda dogdumdan beri bir Kursun izi var..daha incesine kadar birada anlatmadim ama tam anlatsam tüyleriniz diken diken olur..dignimize göre bu olamaz ama yasamis bir insan olarak ne demeli bilmiyorum 20 2 Yanıtla
  • Mahmut: Alın size Algı operasyonların'dan bir tane daha, sağlıklı düşünün ve beyninizi kontrol etmelerine izin vermeyin. . . ALLAH c. c KUR-AN da ne dediyse odur. . . 18 3 Yanıtla
  • Hilal: Ünlü olmak için çocuğa yaptırmışlardır. 14 6 Yanıtla
  • : akrabaları nerdeymiş eski akrabaları onlarıda bulsun ozaman soylesın nerde olduklarını pamın dayısı amcası yeğen kuzen hıcmı kımsesı yokmuş 14 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement