Ölen Sevgilisinin Kobra Olarak Tekrar Doğduğuna İnanıyor - Son Dakika
Dünya

Ölen Sevgilisinin Kobra Olarak Tekrar Doğduğuna İnanıyor

Matem içindeki adam evcil kobra yılanıyla evlendi. Genç adam, hayatını kaybeden sevgilisinin bir yılan olarak tekrar yaşama döndüğüne inanıyor.

11.11.2016 16:46  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adının açıklanmasını istemeyen adam, beş yıl önce ölen kız arkadaşının ardından perişan olduğunu söyledi. Fakat daha sonra karşısına çıkan kobra yılanının ölen sevgilisine 'çarpıcı benzerliğinden' sonra hayatına tekrar neşe geldiğini ifade etti.

ÖLEN SEVGİLİSİNİN REENKARNESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Genç adam ölen sevgilisinin bir yılan şeklinde reenkarne olduğuna inanıyor. Şimdi vaktini ölen sevgilisinin reenkarnesi olduğunu düşündüğü 3 metre uzunluğundaki kobra ile geçiren adam, Budist inancında ölen bir insanın hayata hayvan olarak tekrar gelebileceğine inandığını söyledi.

Worranan Sarasalin adlı adam, genç adamın ölen sevgilisi olduğuna inandığı yılanla bir göl kenarında oturduğu fotoğrafı, televizyon karşısındaki fotoğrafını ve diğer bazı fotoğraflarını yerel basınla paylaştı. Tayland'ın Kanchanaburi şehrinden olan Worranan Sarasalin: "Gerçek aşk vardır. Bu adam, hayatını kaybeden kız arkadaşının öldükten birkaç sene sonra tekrar bir yılan olarak doğduğuna inanıyor. Yılanla vakit geçirmekten, oyun oynamaktan ve konuşmaktan çok mutlu. Sürüngenden uzak kalamıyor, nereye gitse yanında götürüyor hatta uyurken bile yanına alıyor. Fakat yılan yılandır, her an zarar verebilir. Onu defalarca yılanın tehlikeli olduğu konusunda uyarsak da böyle davranmaya devam ediyor." sözlerini dile getirdi.




Ölen Sevgilisinin Kobra Olarak Tekrar Doğduğuna İnanıyor

Son Dakika Dünya Ölen Sevgilisinin Kobra Olarak Tekrar Doğduğuna İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement