İngiltere'de Jaylsey Beck isimli 19 yaşındaki kadın asker 2021 yılı aralık ayında Wiltshire'daki Larkhill Kampı'nda ölü bulundu. Yapılan incelemede genç askerin, komutanının cinsel tacizine uğradıktan sonra yaşamına son verdiği belirlendi.
19 yaşındaki askerin ölümüyle ilgili hazırlanan raporda, komutanın genç kadına 3 bin 500'den fazla mesaj attığı ve cinsel ilişki yaşamak istediği öğrenildi. Genç kadının ise komutanının teklifini reddettiği ve baskılara dayanamayarak intihar ettiği bildirildi.
Öte yandan Beck'in ölümünü inceleyen kurul, intihar olayının yaşandığı kışlada çok sayıda kadın askerin, meslektaşlarının tacizine uğradığını da tespit etti.
Son Dakika › Dünya › İngiltere'de komutanının cinsel tacizine uğrayan kadın asker intihar etti - Son Dakika