Amirleri her şeyi kaydetti! Soygun ihbarına gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi - Son Dakika
Dünya

Amirleri her şeyi kaydetti! Soygun ihbarına gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi

İngiltere'de amirlerinin ilişki yaşadığından şüphelenip araçlarına ses cihazı koyduğu iki polis memuru, anons edilen ihbara gitmek yerine cinsel ilişkiye girmeyi seçince istifa etmek zorunda kaldı. İki polisin cinsel ilişki sırasındaki tüm konuşmaları, merkezdekiler tarafından duyuldu.

20.09.2021 21:04  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere, evli polis memurlarının skandalını konuşuyor. Surrey kentinde görevli Molly Edwards ve Richard Paton isimli ikili polis memuru, aralarındaki yakınlaşma nedeniyle amirlerini şüphelendirdi.

DİNLEME CİHAZI KOYDULAR

Amirleri, ikili arasındaki ilişkiyi deşifre etmek amacıyla polis aracına dinleme cihazı koydu. İkilinin foyası da bu şekilde ortaya çıktı. Merkezden yapılan soygun anonsunu dikkate almayan Molly Edwards ve Richard Paton, olaya gitmek yerine ekip arabasında cinsel ilişkiye girmeyi tercih etti.

MERKEZDEKİLER KONUŞMALARI DUYDU

Araçtaki dinleme cihazı sayesinde ikilinin ilişki sırasında yaptığı tüm konuşmalar da duyuldu. Skandalın ardından haklarında soruşturma başlatılan iki polis de suçlarını kabul etmedi. Mahkeme heyeti, polis ekiplerinin Haziran ve Eylül aylarında iki kez daha ekip arabasında ilişkiye girdiğini tespit etti.

İSTİFA ŞARTI KOŞULDU

Mahkeme heyeti, dava sonucunda iki polisin de kendi istekleriyle istifa etmeleri gerektiğini aksi takdirde ikisinin de meslekten men edileceğine hükmetti. Bu kararın ardından polisler istifa ederken, kadın polis Molly Edwards'ın konuşmalarında Asyalı meslektaşları hakkında kullandığı ırkçı ifadeler büyük tepki çekti.

Amirleri her şeyi kaydetti! Olaya gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi
Amirleri her şeyi kaydetti! Olaya gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi
Amirleri her şeyi kaydetti! Soygun ihbarına gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi

Son Dakika Dünya Amirleri her şeyi kaydetti! Soygun ihbarına gitmesi gereken polisler, ekip otosunda cinsel ilişkiye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement