Anne, kızının odasının fotoğrafını çekip paylaştı! Yatak detayı nedeniyle sosyal medya ayağa kalktı - Son Dakika
Dünya

Anne, kızının odasının fotoğrafını çekip paylaştı! Yatak detayı nedeniyle sosyal medya ayağa kalktı

Anne, kızının odasının fotoğrafını çekip paylaştı! Yatak detayı nedeniyle sosyal medya ayağa kalktı

Avusturya'da bir kadın tarafından paylaşılan fotoğraf, sosyal medyada büyük eleştiri aldı. Kızının odasını "Yeni nesil" olarak adlandırılan bir yöntemle tasarladığını belirten kadın, oyun alanı açtığını söyledi. Ancak sosyal medya kullanıcıları, küçük kızın yatağının yerde olması nedeniyle anneye eleştiri yağdırdı.

05.12.2021 12:51  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk gelişimi ve çocuk bakımı, günümüzde bilimin sık takip ettiği konular arasında yer alıyor. Son dönemde ortaya çıkan Montessori eğitim yöntemi de dünya genelindeki aileler tarafından uygulanmaya başladı. Çocukların bağımsız olmasına büyük önem veren bu yöntem, doğaları gereği öğrenmeye istekli çocuklar yetiştirip; ayrıca yeterince destekleyici ve iyi hazırlanmış bir öğrenme ortamı sağlamayı amaçlıyor.

ODANIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Avusturya'da yaşayan bir kadın da sosyal medya hesabından kızı için yeni düzenlediği odanın fotoğrafını paylaştı. Odanın düzenini Montessori eğitim sistemine göre ayarladığını belirten kadın, aldığı yorumlar karşısında büyük üzüntüye uğradı.

YATAĞIN YERDE OLMASI NEDENİYLE ELEŞTİRİLDİ

Sosyal medya kullanıcıları, küçük kızın yatağının yerde olması nedeniyle annesini eleştiri yağmuruna tuttu. Kullanıcılar, küçük bir kızın yerde yatmasının sağlıklı olmadığını ve bu durumun yanlış olduğunu savundu. Ancak fotoğrafı paylaşan kadın da yatağın tamamen yerde olmadığını ve altında tahtalar olduğunu dile getirdi.

DESTEK VERENLER DE OLDU

Annenin paylaşımını eleştirenler kadar destek verenler de oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu tarz bir odanın, küçük çocuğun gelişiminin olumlu yönde etkileyeceğini savundu. Konuyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Son Dakika Dünya Anne, kızının odasının fotoğrafını çekip paylaştı! Yatak detayı nedeniyle sosyal medya ayağa kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ergin Yıldız: Bi oturamadi şu sosyal medya 37 2 Yanıtla
  • Gülşah Ceyhan: Ne var bunda biz eski nesil hep yer yatağında büyüdük gayette güzel büyüdük eleştirecek malzeme olsun millete ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement