Araç kullanırken cinsel ilişkiye girdi, yoldaki kameraları hesaba katmaması pahalıya patladı - Son Dakika
Dünya

Araç kullanırken cinsel ilişkiye girdi, yoldaki kameraları hesaba katmaması pahalıya patladı

Araç kullanırken cinsel ilişkiye girdi, yoldaki kameraları hesaba katmaması pahalıya patladı

Avustralya'nın Queensland kentinde seyir halindeki araçta cinsel ilişkiye giren bir şahıs, yoldaki kameralardan kimliğinin tespit edilmesinin ardından para cezasına çarptırıldı.

24.10.2022 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Queensland eyaletiYukarı Coomera'daki Pasifik Otoyolu'nda yaşanan skandal olay, dünya basınına manşet oldu. Yolda ilerlediği sırada kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren şahıs, yol üzerindeki kameralara yakalandı. Ekipler, görüntülerin izlenmesinin ardından şahsın kimliğini tespit etti ve 1078 dolar (yaklaşık 20 bin TL) para cezası kesti.

"BAŞINI KOYUP UYUYA KALMIŞ"

Bazı sosyal medya kullanıcıları ikilinin uygunsuz bir eylemde bulunmadığını söylerken yolcunun sadece başını sürücünün üst bacağına koyarak uyuyakaldığını iddia etti.

"YAPILAN ŞEY KABUL EDİLEMEZ"

Ulaştırma ve Ana Yollar Bakanlığı (DTMR) sözcüsü ise Courier Mail'e yaptığı açıklamada hareketin kabul edilemez olduğunu ve diğer yolcuların can güvenliğini tehlikeye attığını söyledi.

Son Dakika Dünya Araç kullanırken cinsel ilişkiye girdi, yoldaki kameraları hesaba katmaması pahalıya patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de Şiddetli Fırtınada Karavan Devrildi
    15:17 İngiltere'de Şiddetli Fırtınada Karavan Devrildi

    İngiltere'nin Staffordshire bölgesinde meydana gelen şiddetli fırtınada park halindeki bir karavan devrildi. Fırtına nedeniyle çöp kutuları uçtu, çatılar hasar gördü ve ağaçlar devrildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde karavanın devrilerek yanındaki minibüse çarptığı görüldü. Rüzgar hızının saatte 45 mile ulaşabileceği uyarısı üzerine köprüler ve parklar geçici olarak kapatıldı.

  • Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı
    15:10 Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen tespit edildi. Yakalanan 25 düzensiz göçmen ve 18 çocuk Sahil Güvenlik botlarına alındı. Göçmenler arasında ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 Türk vatandaşı da bulunuyordu ve gözaltına alındı. Göçmenler Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi, gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi
    15:09 Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi

    Avustralya'nın Sidney kentinde meydana gelen bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişi için ülke genelinde tüm bayraklar yarıya indirildi. Öldürülenlere saygının bir sembolü olarak, hükümet binalarının önündeki tüm Avustralya ulusal bayrakları da yarıya indirildi. Saldırganın öldürülmesiyle birlikte halk için devam eden bir tehdit olmadığı polis tarafından teyit edildi.

  • Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi
    15:04 Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi

    İtalyan lüks otomobil üreticisi Alfa Romeo, hükümetle yaşanan tartışmaların ardından “Milano” modelinin adını “Junior” olarak değiştirdi. Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğuna inanmalarına rağmen, gerilimi düşürmek amacıyla değişiklik yapıldı. Stellantis grubu, İtalya'daki fabrikalarındaki üretimi azaltarak bazı fabrikaları yurt dışına taşıma kararı nedeniyle aylardır hükümetle polemik yaşıyordu.

  • TCG Kınalıada, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin 100. yıl dönümü için Süveyş Kanalı'na ulaştı
    14:57 TCG Kınalıada, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin 100. yıl dönümü için Süveyş Kanalı'na ulaştı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'den yola çıkan TCG Kınalıada'nın, Süveyş Kanalı'na ulaştığını bildirdi. TCG Kınalıada'nın Süveyş Kanalı'na girişinden fotoğraflar paylaşıldı.

  • İran ve İsrail'in askeri güçleri ve savunma kapasiteleri ne durumda?
    14:49 İran ve İsrail'in askeri güçleri ve savunma kapasiteleri ne durumda?

    İran Cumartesi gecesi ilk kez doğrudan kendi topraklarından İsrail'e yönelik saldırılar gerçekleştirdi.


Advertisement