İngiltere Prensi Harry: Tek İsteğim Annemi Gururlandırmak - Son Dakika
Dünya

İngiltere Prensi Harry: Tek İsteğim Annemi Gururlandırmak

Ağabeyi William ve Düşes Kate Middleton'ın 2 çocuk sahibi olmasıyla taht sırasında iyice gerileyen Prens Harry, tek isteğinin 12 yaşında kaybettiği annesini gururlandırmak olduğunu söyledi.

05.05.2016 12:05  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisinin öncülüğünde gerçekleştirilen ve yaralı, sakat ya da hasta gazi askerlerin katıldığı Invictus Games için ABD'ye gitmeden önce People dergisine konuşan Harry, 1997'de şüpheli bir trafik kazasında kaybettiği annesinin kendi üzerinde etkisini anlattı. Harry, "Tek isteğim annemi gururlandırmak. Bugüne dek istediğim tek şey buydu." dedi.

''ÖLDÜĞÜNDE BOŞLUĞA DÜŞTÜK''

Annesini 12 yaşındayken kaybeden Harry, "Öldüğünde boşluğa düştük. Yalnızca biz değil dünyanın dört bir tarafındaki pek çok insan. Bu boşluğun çok küçük bir kısmını doldurabilirsem bile görev tamamlanmış demektir. Hayatımın geri kalan kısmını bu boşluğu mümkün olduğunca çok doldurmaya çalışarak geçirmek zorundayım. William da öyle." ifadelerini kullandı.

''HAYIR İŞLERİ YAPMAK HOŞUMA GİDİYOR''

Hayır işleri konusunda ise kendisini özellikle annesine benzetmeye çalışmadığını söyleyen Harry, "Annemle o kadar da fazla anım yok. Bu işleri yapmak hoşuma gidiyor. Annemin bunları yapmamı isteyeceğini hissettiğim için yapmıyorum. Yine de annem içimde büyük bir yer kaplıyor. Muhtemelen yaşasaydı onun da yapacağı şeyleri yapıyorum." dedi.

''ABD'Lİ ÇOCUKLAR 'SEN PRENS DEĞİLSİN' DİYECEK''

Öte yandan ABD'de bir kez daha Disneyland'e gitmek istediğini belirten Harry, çocukların kendisi hakkındaki düşüncelerinden duyduğu endişeyi de dile getirdi. "ABD'li çocuklar 'Sen prens değilsin, prens gibi giyinmemişsin. Sen gülüyorsun!' diyecekler." diye konuştu.

''YANIMA TAÇ VE PELERİN ALACAĞIM''

Çocukların gerçek bir prens beklerken kendisini taçsız gördüklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Harry, "Bu kez kendime taç ve pelerin alıp ABD'ye gideceğim." diyerek espri yaptı.

İngiltere Prensi Harry: Tek İsteğim Annemi Gururlandırmak

Son Dakika Dünya İngiltere Prensi Harry: Tek İsteğim Annemi Gururlandırmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kıral fahd: Cadaloz yanındaki ninen var ya o var onda ne gün yüzüne çıkmamis hazineler var o var ya dünyanın en eski tost kasari 7 0 Yanıtla

Advertisement