Kız öğrenci erkek arkadaşına evlenme teklif etti, üniversite yönetimi iki öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı - Son Dakika
Dünya

Kız öğrenci erkek arkadaşına evlenme teklif etti, üniversite yönetimi iki öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı

Dünya Pakistan'da iki üniversitesi öğrencisinin başına gelenleri konuşuyor. Lahor Üniversitesi yönetimi, bir kız öğrencinin kampüs içinde elinde çiçekle diz çökerek erkek arkadaşına evlilik teklif etmesi sonrası harekete geçti. İki öğrenciyi kurula çağıran üniversite yönetimi, çağrıya uymayan ve sorgulanmak için kurula gitmeyen öğrencileri "kötü davranış, yönetmelik ve üniversite kurallarını ihlal" gerekçesiyle okuldan uzaklaştırdı.

14.03.2021 11:44  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'da Lahor Üniversitesi yönetimi, bir kız öğrencinin kampüs içerisinde erkek arkadaşına evlilik teklif etmesi ve gencin de bunu kabul etmesinin ardından her iki öğrenciyi de okuldan uzaklaştırdı.

ARKADAŞLARI ÇIĞLIKLAR ATARAK KUTLADI

Sosyal medya platformlarında viral olan görüntüde, bir genç kadın, elinde çiçekle erkek arkadaşının önünde diz çökerek ona teklifte bulunuyor ve genç de bu teklifi kabul ediyor. Sınıf arkadaşlarının önünde gerçekleşen hadisenin ardından çift birbirine sarılıyor ve arkadaşları da çığlıklar atarak bu anı kutluyor.

Kız öğrenci erkek arkadaşına evlenme teklif etti, üniversite yönetimi iki öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı

İKİ ÖĞRENCİNİN ÜNİVERSİTE SAHASINA GİRMESİ YASAKLANDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Lahor Üniversitesi disiplin kurulunun toplanarak bu meseleyi görüştü, ardından da iki öğrenciyi kurula çağırdı. Ancak çift çağrıya uymadı ve sorgulanmak için kurula gitmedi.

Euronews'da yer alan habere göre üniversite yönetimi bunun üzerine önce Hadiqa Javaid isimli kız öğrencinin ardından da erkek öğrenci Shehryar Ahmed'in, "kötü davranış, yönetmelik ve üniversite kurallarını ihlal" gerekçesiyle okuldan uzaklaştırılmasına karar verdi.

Yayımlanan bir bildiri ile "Genel Disiplin ve Davranış Kuralları'nın, davranış kuralları maddesini ciddi şekilde ihlal ettikleri" nedeniyle öğrencilerin bundan böyle üniversite sahasına girmeleri yasaklandı.

Kız öğrenci erkek arkadaşına evlenme teklif etti, üniversite yönetimi iki öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı

Son Dakika Dünya Kız öğrenci erkek arkadaşına evlenme teklif etti, üniversite yönetimi iki öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hüseyin : adamlar bunlara odul verecegine okuldan uzaklaştıryolar 51 41 Yanıtla
  • Abdullah: Pakistan'ın neden bu halde olduğunun resmi. 43 14 Yanıtla
  • the İMAM: DÜNYA TERSİNE DÖNDÜ NE...BU NE LAN 12 3 Yanıtla
  • HE HE: SAPITMANIN SONU BUDUR , ŞEKLE BAK GİT OKUL DIŞINDA YAP NE OLDU HEH ŞİMDİ ELİNİZDE ÇİÇEK DİZ ÇÖKEREK OKUYUN BAKALIM ZİBİDİLER 6 2 Yanıtla

Advertisement