Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı - Son Dakika
Dünya

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı

İngiliz kraliyet ailesi adına Güney Afrika seyahatine çıkan Meghan Markle ve Prens Harry, Güney Afrika'da tarihi bir camiyi ziyaret etti. Markle, camiye girdiği sırada başörtüsü taktı.

24.09.2019 20:52  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meghan Markle ve Prens Harry, İngiliz kraliyeti adına resmi görev kapsamında Güney Afrika turuna çıktı. Güney Afrika en eski camisi ziyaret eden Prens Harry'nin eşi Meghan Markle camiye girerken başörtü taktı.

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı

BEYAZ BAŞÖRTÜ TERCİH ETTİ

Kraliyet çifti, Güney Afrika seyahatlerinin ikinci gününde, Cape Town'daki Bo-Kaap bölgesinde yer alan Güney Afrika'nın en eski camisini ziyaret etti. Uzun bir yeşil elbiseyle boy gösteren Markle, camiye girerken beyaz bir başörtüsü taktı. Markle ve Prens Harry, caminin içinde Cape Town İnançları Arası İlk Adım adlı derneğin programında rol alan bir grup gençle tanıştı. Dernek programı, 15-18 yaş arası gençlerin farklı dinlere, inanç kültürlerine, çeşitliliklerin değerlerine saygıyı geliştirmeyi hedefliyor.

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı
Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı
Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı
Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı
Prens Harry\'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı

Son Dakika Dünya Prens Harry'nin eşi Meghan Markle cami ziyareti için başörtü taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • HTC: her dine saygılı olmak güzel bir davranış helal olsun :) 5 3 Yanıtla Doğruyu öğren: Allah cc katında hak din islamdır ... Diğer dinler asıllarını yitirmiş tahrif olmuşlardır... O yüzden tek saygı duyulması gereken din İslam dinidir... Hristiyanların ve Yahudilerin mensubu olduğu dinler de ilk indirildiklerinde İslam idi musevilik ve Hristiyanlık isimlerini sonradan kendileri koymuştur tabi ki o dinlere asılları bozulmamış haline iman ediyoruz .. Lakin şuan hak din islamdır 2 0
  • Tamam : Elin yahudisi bizim müslümanlardan iyi walla 3 3 Yanıtla tamamdır: en iyi yahudi.. bizim müslümanların tırnağı olamaz. 5 2
  • Pir fani: Bizimkilerden daha tesettürlü görünüyo... 4 2 Yanıtla MİLLİYETÇİ: Sizinkiler derken sen bizden değilsin belli isminden 1 0
  • Feryall: Aferin be! 5 0 Yanıtla Serkan: Banami dedin feryal -:)D 0 2 T: Serkan eşinle ilgilen biraz 2 0 Jonny sins: Haa sana dedi serkan bul beni google sor o sana söyler 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi
    14:48 Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi

    Dünya Doğa Koruma Birliği'nin yayımladığı 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'nde yer alan dağ keçileri, Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde indi. Keçiler, caddede dolaşarak parkta otlandı ve insanlardan korkmadı. Vatandaşlar, keçileri cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

  • Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor
    14:40 Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kıyıya vuran erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin personelinden birine ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği, kaybolan personelin yakınlarından alınan DNA örnekleriyle tespit edilecek.

  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement