Cinsel ilişki vakaları arttı, Putin'in ordusu harekete geçti: Bu bilekliği olanlara dikkat - Son Dakika
Dünya

Cinsel ilişki vakaları arttı, Putin'in ordusu harekete geçti: Bu bilekliği olanlara dikkat

Cinsel ilişki vakaları arttı, Putin\'in ordusu harekete geçti: Bu bilekliği olanlara dikkat

Rusya'da asker ihtiyacının artmasıyla birlikte hapishanedekiler de orduya gönderilmeye başlandı. Orduda cinsel yolla hastalık yayılmasını önlemek isteyen komutanlar ise HIV'li askerlere kırmızı, hepatitli askerlere ise beyaz bileklik takmaya başladı.

26.10.2022 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta sürenin uzamasıyla birlikte iki orduda da asker ihtiyacı giderek artmaya devam ediyor. Putin'in seferberlik ilanı geri teperken, Rusya hastanedeki ve hapishanedeki mahkumları orduya göndermeye başladı.

CİNSEL İLİŞKİ VAKALARI ARTTI

Fakat orduda son dönemde gizli cinsel ilişki vakalarının artmasının ardından komutanlardan ilginç bir yöntem geldi. Vladimir Putin'in "özel ordusu" olarak tanımlananWagner Group'a katılan askerlerden HIV'li olanlara kırmızı, hepatitli olanlar da beyaz bileklik takılmaya başlandı.

ASKERLERE DE BİLGİLENDİRME YAPILDI

Yeni yöntemin hayata geçirilmesinin ardından askerlere de konu hakkında bilgilendirme yapıldı. Komutanlar, bilekliği olan kişilerle kan yoluyla temasa geçilmemesi ve ellerine dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Son Dakika Dünya Cinsel ilişki vakaları arttı, Putin'in ordusu harekete geçti: Bu bilekliği olanlara dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement